Connery

Kommende Star Wars-projekter: 3 nye Star Wars-film på vej

Et kig på fremtiden for Star Wars.

I kølvandet på den lunkne finale i Skywalker-sagaen, The Rise of the Skywalker, har fremtiden omkring Star Wars på det store lærred været indhyllet i forvirring og usikkerhed.

Mens Mandalorian tordner derudaf på seriefronten og fik Book of Boba Fett og Obi-Wan Kenobi-serierne til at rulle, så er den filmiske stjernekrig lidt på usikker grund.

I de seneste par år har vi fået bekræftet en række forskellige Star Wars-film, som så pludselig er blevet aflyst eller rykket på ubestemt tid.

Men nu er der kommet tre nye bekræftelser i spil - nemlig hele tre nye Star Wars-film!

Til Star Wars Celebration Day i London kommer man ikke bare og mindes de gamle film - man skal have noget spændende med i baggagen.

Og det havde præsidenten for LucasFilm, Kathleen Kennedy, så sandelig også. 

Her er de tre nye film, vi kan glæde os til i Star Wars-universet:

Solofilm om Rey

Rey, spillet af Daisy Ridley, i den nye trilogi kickstartet af J.J. Abrams får sin helt egen solofilm. Den følger Reys historie 15 år efter The Rise of Skywalker og fokuserer på Reys mission om at træne nye generationer af Jedis, der kan beskytte galaksen langt ud i fremtiden og holde Sith-skurkene for døren.

Filmen bliver instrueret af Sharmeen Obaid-Chinoy, som også har været medvirkende på Marvel-serien Ms. Marvel. Manuskriptet er skrevet af Stephen Knight, som de fleste kender fra Peaky Blinders. 

The New Republic-film

Dave Filoni, som tidligere har stået bag kameraet på både Star Wars: Rebels og The Mandalorian, er nu klar til at hoppe over på det store lærred.

Filmen vil dykke ned i The New Republic og samler op på handlingen fra både Mandalorian-tidslinjen og The Book of Boba Fett - den vil desuden også loope ind på den kommende Ahsoka-serie.

Dawn of the Jedi

Langt om længe skal vi lidt længere tilbage i tiden og kigge nærmere på begyndelsen af Jedi-æraen - den nye film vil dykke ned i en tid, hvor The Force, eller Kraften blev introduceret i verden.

Filmen vil dykke ned i hele det religiøse aspekt af The Force med fokus på, hvordan den kom til verden, hvordan den blev opdaget og hvem der var den allerførste Jedi. 

Filmen bliver instrueret af James Mangold, som er på trapperne med blandt andet Indiana Jones 5.

Så der er masser af spændende projekter i støbeskeen endnu på Star Wars-fronten!

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt