Connery

Komiker Anthony Atamanuik imiterer Trump i nyt ugentlig show: ’The President Show’

Showet har dansk premiere på Comedy Central mandag den 8. maj kl. 19.00!

Hvis jeg fortalte dig, at Donald Trump fik sit eget satire-show, ville det ikke være helt sandt.

Men så alligevel næsten..

Det er nemlig den amerikanske komiker, Anthony Atamanuik, der slog igennem for at imitere Donald Trump under valget, der nu får et ugentlig show på Comedy Central, ’The President Show’, hvor han endnu en gang skal spille præsidenten.

I showet inviterer "Trump" gæster ind i det ovale kontor til en snak om både politik og livet som USA's leder. Og som man kan forvente - sådan set både af Trump og komikere - bliver der ikke lagt fingre imellem: ”At lave sjov med præsidenten er en vigtig amerikansk tradition, og vi håber, at ingen bliver skuffede!” 

Der er i alt otte afsnit, og det første bliver sendt på Comedy Central Danmark mandag klokken 19.00. I dette afsnit er det journalisten fra MSNBC Keith Olbermann, der er gæst for at diskutere politik, og i afsnittet forklarer Trump også, hvad der er nice og not nice, og han tager seerne med på en tur gennem Trumps New York og Times Square.

Hvis du også glæder dig til (endnu en gang..) at se præsidenten på slap line, så kan du få en forsmag nedenfor, og ellers er det på mandag kl. 19, det sker! 

Del