Connery

Komedieserien Swedish Dicks vender tilbage i højt tempo

Flere comedy-stjerner joiner castet

Haley Joel Osment - Komedieserien Swedish Dicks vender tilbage i højt tempo Haley Joel Osment

Komedieserien Swedish Dicks er stadig lidt af en uopdaget comedy-perle, der sidste år dukkede op som en spændende originalproduktion fra.. Viaplay! 

Serien bæres af den internationalt anerkendte Peter Stormare (The Big Lebowski, Fargo, Prison Break), der i første sæson blandt andet har selskab af den svenske komiker Johan Glans og selveste Keanu Reeves. 

Komediedramaet følger to svenske privatdetektiver i USA, og i kommende sæson får de selskab af blandt andet Lori Petty (Orange is the New Black), Haley Joel Osment (Den Sjette Sans, Sillicon Vally), Justin Chambers (Greys Hvide Verden) og Traci Lords (Eastsiders, Blade).

Vi glæder os især til at se Sixth Sense-stjernen Haley Joel Osment, der blev verdenskendt med den berømte sætning "I see dead people", og også var et komisk højdepunkt i seneste sæson af Silicon Valley. 

Osment indtager rollen som Dave; en ny kunde, der har fortrudt, at han i et suicidalt øjeblik har hyret en lejemorder til at dræbe sig – og nu har han brug for Swedish Dicks’ beskyttelse døgnet rundt:

2. sæson af Swedish Dicks består af ti afsnit og får eksklusivt premiere på Viaplay den 25. december. På selve premieredagen bliver de første to episoder tilgængelige, og derefter kommer der to nye episoder hver mandag indtil sæsonfinalen den 22. januar 2018.

Del