Connery

Kom let hjem til Aalborg

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Mange veje fører til Nordjyllands hovedstad, og hvis du skal hjem på weekend eller ferie, så er én af dine mange muligheder at tage på bustur med KOMBARDO EXPRESSEN. Der er flere fordele ved at vælge denne løsning, og dem dykker vi ned i her på siden.

Vælg KOMBARDO EXPRESSEN, når du skal hjem

Hvis du er på udkig efter en nem, billig og behagelig måde at komme hjem til Aalborg på, så er KOMBARDO EXPRESSEN et godt valg. KOMBARDO EXPRESSEN tilbyder nemlig hurtige busforbindelser fra København til Aalborg, som gør det muligt for dig at komme hjem i ekspresfart. Med en rejsetid på omkring 5 timer og 15 minutter kan du nemt og hurtigt komme til Nordjyllands hovedstad. Og med priser fra bare 109 kroner er det en overkommelig transportmulighed for enhver pengepung. Og husk – jo tidligere du booker din billet, jo billigere bliver din busrejse også.


Du køber billet direkte i app’en

Hvis du vælger at rejse med KOMBARDO EXPRESSEN, så er det nemt og enkelt at købe din busbillet. Det foregår nemlig direkte i app’en. Her kan du skræddersy din rejse, lige som det passer dig. Det vil sige, at du eksempelvis kan reservere sæder ved siden af din rejsemakker, booke plads forrest i bussen eller tilkøbe billet til cykel og barnevogn. Hvis dine rejseplaner ændrer sig, så kan du også nemt ændre din billet op til 45 minutter før afgang – der kræves dog et mindre gebyr.

Det kan du se frem til på turen

En tur med KOMBARDO EXPRESSEN er en komfortabel rejse, hvor du bare kan slappe af. Undervejs på turen kan du blandt andet nyde godt af bussens gratis internet og mange opladerstik. Under rejsen får du også en pause, når bussen kører ombord på færgen. Her kan du strække benene, få lidt at spise og nyde et kort hvil, inden turen fortsætter. 

Der er heller ingen grund til at være nervøs for ikke at kunne finde start- eller stoppestedet for din tur. Begge dele er nemlig lette at finde. Du stiger på bussen centralt i København – på Ingerslevsgade lige ved siden af hovedbanegården. Og når du skal af bussen, så foregår det på Aalborg busterminal. Det er altså også her, du skal med, når du skal retur mod København igen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce