Connery

Kom indenfor i Jaguars nye designcenter

Se Jaguars nye 12.000 kvadratmeter store designcenter

Jaguar har klippet det røde bånd til deres nye designcenter, der beskrives som verdens mest avancerede af slagsen. 

Det nye 12.000 kvadratmeter store designcenter, er en del af Jaguar Land Rovers faciliteter i Gaydon, England. 

Det nye center samler godt 500 designere under samme tag, for at skabe endnu bedre resultater og synergi, det betyder at afdelingerne for interørdesign, eksteriørdesign, farver, materialer, teknisk design og digital visualisering, kommer til at arbejde side om side. 

Jaguar har også været ude og rekruttere nye profiler, der kommer fra vidt forskellige baggrunde som mode, ure, sport, gaming og smykke-industrien. Alle i centeret har de adgang til banebrydende teknologi, herunder ikke færre end 20 specialudviklede maskiner, der kan modellere 1.1 skala biler i ler. Sideløbende hermed har de adgang til den nyeste udvikling inden for virtual reality systemer. 

ANNONCE
Kom indenfor i Jaguars nye designcenter

Ved åbningen af designcentret forleden sagde Jaguars designchef  Julian Thomson:
”Jaguar har en unik historie som et designbåret mærke, og design vil altid være en central del af vores DNA. De designværdier og den filosofi som blev skabt af Jaguars stifter Sir William Lyons forbliver den samme, og denne bygning gør os i stand til at designe de bedste biler til vores kunder - langt ind i fremtiden”    

Jaguar Land Rovers Gaydon-faciliteter beskæftiger ikke færre end 13.000 ingeniører og designere, der sammen udvikler fremtidens Jaguar og Land Rover. I alt dækker arealet hvad der svarer til 480 fodboldbaner. Gaydon området var under 2. verdenskrig hjemsted for Royal Air Force bomb command, og er udover Jaguar Land Rover også kendt for at huse British Motor Museum og Aston Martin fabrikken  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce