Connery

Kom gratis til Costa Rica

Med klar inspiration fra PR-kampagnen The best job in the world, hvor en englænder fik et drømmejob på en tropeø ved New Zealand, søger bananproducenten nu fire nordiske skribenter, der er villige til at rive en uge ud af kalenderen og rejse til Costa Rica for at blogge om livet på en bananplantage. - Skriver Markedsforing.dk i dag!

Kom gratis til Costa Rica
Har du også altid drømt om at komme til Costa Rica, hilse på damerne og se en bananplantage... Så kan du komme afsted nu, gratis, omend du skal blogge om din tur!

Sakset fra Markedsforing.dk

"Kampen om jobbet overgår vores vildeste fantasier. Vi har fået mange hundrede ansøgninger fra personer, der er klar til at flyve til Costa Rica med kort varsel. Det er langt flere end vi havde turdet drømme om, siger Martin Pira, der er Nordisk Brand Activation Manager for Chiquita.



De fire nordiske bananbloggere skal på deres egen måde fortælle om deres oplevelser og om livet på Chiquitas bananplantager. Ved at blogge om deres oplevelser og supplere med billeder og videoklip, bliver det på en ærlig, ikke-poleret facon, der åbner op for dialog med læserne, lyder Martin Piras forhåbninger."

Ja jeg ved sgu ikke helt, om de er klar på, at jeg skriver ind, tilmelder mig og det hele så går op i druk og tømmermænd... Men man kan selvfølgelig altid bare lyve sig til sejeren - så nu er min ansøgning i hvert fald røget afsted!?

Jeg er ikke bange for konkurrence, så hvis du har fået blod på tanden, så kan du ansøge her - 

http://www.chiquitaexpedition.com/dk/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce