Connery

Kolding Storcenter #2

Bilka medarbejder beder skribent om at skride fra Kolding Storcenter!

Vi har fået et læserbrev, som reaktion på en artikel forfattet af undertegnede i foråret 2006, omhandlende en shoppingtur til Kolding Storcenter! Læs den famøse artikel her!

Hej Michael.

Shit en nederen artikel du har fået mikset dig sammen der! Godt nok er det knap et år siden du har skrevet den, men aldrig har jeg da læst en mere belastende artikel. Du formår rigtig godt at nedgøre alt og alle omkring dig, hvilket jeg synes er for klamt af dig.

Du lyder for kendt til det her sted, så egentlig synes jeg du skal holde dig langt væk fra Kolding Storcenter, da du tilsyneladende heller ikke kender definitionen af at shoppe, men derimod vælger at kritisere alt og alle omkring dig når du træder ud for en dør, så du endnu engang kan få dit selvværd bekræftet!
FØJ!

-Trine Henriksen.
Deltidsarbejder, BILKA Kolding/Gymnasieelev.

... Desuden skyldes "acnedrengens" spørgsmål om dit postnummer en årlig undersøgelse i BILKA Kolding, som bliver spurgt om ved ca. hver 30. kunde for at se hvor langt væk kunderne bor. Jeg beklager meget på min medarbejders vejne, hvis du følte dig stødt over hans udførelse af sit arbejde, eller hans eventuelle interesse i sådan en som dig, hvilket jeg NÆPPE tror sker fra os normale mennesker!!!

Hej Trine.

Jeg kan kun dybt beklage, at du ikke behersker begreber som ironi og sarkasme. Hvis du på nogen måde havde kendskab til, hvordan jeg skriver, så ville du se historien som et morsomt indslag i hverdagens trivielle grå verden.

Hvad angår mit selvværd, så ville du - hvis du havde bare en lille smule kendskab til mig, vide at det absolut intet fejler! Ej heller bruger jeg fremmede mennesker som en selvtillidsbooster.

Ironi og sarkasme: Trine du har såret mine følelser dybt, når du påstår jeg ikke kender betydningen af at shoppe, så jeg overvejer nu derfor at dræbe mig selv med en ske, for min bankmand er absolut ikke enig med dig...

Du kan jo til skræk og advarsel informere "Acnedrengen" og andre sårbare eksistenser om, at Pallisgaard sætter sine ben i Kolding Storcenter her i uge 3 og passende give dem en lektion i, hvad ironi og sarkasme er for to betydningsfulde faktorer i dette århundrede!

Lige nogle afsluttende spørgsmål: Hvordan reagerer du, når du ser Stand-Up på tv? Er du pennevenner med Uffe Holm, Geo, Anden og Omar? Har du hørt om PMS?

Venlig Hilsen
Michael Pallisgaard
Fuldtidsansat Sælger, Tøjeksperten/Deltidsansat DJ, Crazy Daisy/Ansvarshavende Redaktør, Connery.dk

... Jeg er imponeret over din indlevelse i dit forsvar af en medarbejder du sikkert aldrig har mødt og nok heller aldrig kommer til at møde. Hvorfra du har fået opfattelsen af, at jeg følte mig stødt, er mig dog en gåde!!!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce