Connery

Køkkentips & Nyheder Part II

Her er lidt sommer nyheder, så vi alle kan holde varmen ud.Feks. den nye mandarin og mango saft fra Kavli.

Køkkentips & Nyheder Part II
Kavli Frugtsaft er forfriskende frugtsafter, fremstillet af naturens bedste råvarer.

Kavli Frugtsaft findes i 10 spændende varianter: Hyldeblomst, Solbær, Tranebær-æble, Blåbær m/blomme og æble, Lemon-lime, Jordbær m/æble, Blandet saft, Hyldebær m/ æble, mandarin-mango og Ribs. Kavli Frugtsaft har et højt saftindhold og er fremstillet helt uden farve og kunstig aroma og sødemidler, derfor er smagen i top og er både frisk, mild og afrundet.

Kavli Frugtsaft er fremstillet i funktionelle 1 liters plastflasker, som selv børnene er i stand til at håndtere. Desuden er flasken produceret i et let og robust materiale, som gør den ideel som saftevandsbeholder på spisebordet, i fitnesscenteret, på stranden, i løbevognen, på arbejdet o. lign. Denne saft forhandles i de fleste dagligvarebutikker og koster ca. 26 kr pr. flaske
ANNONCE
Køkkentips & Nyheder Part II
Chutney fra DEN GAMLE FABRIK er en dansk chutney tilpasset de danske smagsløg og er derfor ideel til de fleste traditionelle danske retter. De tre nye chutney'er er fremstillet i Danmark af de bedste råvarer tilsat krydderier og godt håndværk. De indeholder alle masser af frugt og smag.

Stærk Mango Chutney med chili og rød peber er perfekt som dressing i en wrap, tilbehør til oksekød eller ingrediens i en wok- eller gryderet.
ANNONCE
Køkkentips & Nyheder Part II
Sød Mango chutney med sød paprika og sennepskorn er perfekt som dressing i en sandwich, marinade til kylling eller som et nyt forfriskende tilbehør til frikadellerne.
Køkkentips & Nyheder Part II
Blomme chutney med kardemomme og ingefær er perfekt til gode oste eller som tilbehør eller marinade til grillet fisk, kylling eller lam.
ANNONCE
Køkkentips & Nyheder Part II
Og skal man prøve at smage is som det smagte i gamle dage, er Hansens ismejeri stedet hvor man kan gøre det. Oprindeligt flødeis opskrifter fra 1922

Hansens Flødeis er altid fremstillet af frisk mælk og fløde fra egnens mejerier, og uden brug af kunstige tilsætningsstoffer og aromaer.

Hans Jørgen Eibye tager udgangspunkt i sin bedstefars opskrifter og bruger den tid der skal til for at fremstille oprindelig is. Find den nærmeste forhandler af Hansens is HER

Og for at slutte denne artikel ordentligt af, har jeg valgt en rigtig dejlig kalorielet opskrift.

After Eight

1 kugle vanille

2 kugler After Eight is

2 stk. After Eight

1 stk. mynteblad

10 gr. flødeskum

1 ml. Bailey

2 gr. pistacie nødder
ANNONCE
Køkkentips & Nyheder Part II
Du kan også vælge at læse nogle af mine andre spændende artikler her.

Fast Food

Køkken Tips & Nyheder

Restaurant Nyt

Så er det Grill tid

Black Eyed Peas

Thai mad

Billig mexicansk mad

Polterarbend i Gentofte

Sommerens hvide asparges

Ny Skribent

Del

Seneste nyt

Annonce