Connery

Knæk og bræk

En historie om druk, sex og bræk, - og hvorfor en ellers sund og rask single fyr på 24 år, har et par sorte stiletter i str. 36 i sit klædeskab.

Aftenen starter perfekt. Humøret er højt, og vi sidder den sædvanlige flok på 6 single fyre og vender verdenssituationen. Musikken spiller, og vi bliver gradvist mere påvirkede af alkoholens gyldne håndtryk.
Knæk og bræk
Efter 3 flasker Gul Gajol og et par flasker Morgan Spiced Gold, bestemmer vi os for at stikke i byen, på det lokale hot spot.

Jeg får hurtigt øjenkontakt med en pige på den anden side af baren. Langt mørkt hår, brune øje, og en noget så afslørende top!
 
Jeg tager min nyindkøbte flaske Captain Morgan under armen, forlader drengene, og går over til hende. Vi falder hurtigt i snak og jeg finder ud af, at hun går på sergeant skole på den nærliggende kaserne.

Vi får ret hurtigt tømt min flaske sprut, og ind imellem kommer det ene arsenal med Fischerman shots efter det anden. Jeg er efterhånden i en tilstand hvor jeg normalt vil stoppe med at drikke. Det er bare ligesom om hun slet ikke bliver påvirket af den uendelige mængde alkohol, som vi har indtaget. Jeg er ikke typen der giver op, så jeg forsøger standhaftigt at følge med hendes tempo.

Der går ikke lang tid, før vi rå snaver hinanden i gulvet. Hun bliver mere og mere kærlig. Jeg griber chancen. Jeg spørger om vi ikke skal gå hjem til mig, Jeg når egentlig ikke at stille spørgsmålet færdig før hun siger ja, og så er vi på vej hjem.

Vi når ikke kun inden for døren, før det første tøj ligger på gulvet. Sådan efterlader vi et spor af tøj hele vejen ind i soveværelset. 

Sprutten beslutter sig for at virke for alvor
Bedst som vi ligger godt i gang, begynder min seng, min kommode og resten af mit værelse at snurre rundt. Jeg forsøger at fokusere på det væsentlige -  tøsen som ligger under mig. Jeg bliver gradvist mere og mere dårlig.

Uden advarsel og i et tempo, som ville gøre Tom Kristensen jaloux, rekyl brækker jeg mig ud over den stakkels pige. I forvirringen forsøger jeg, at nå mit badeværelse, men glider og falder i den sti af tøj, som vi har lavet i hele lejligheden. For det ikke skal være løgn tapetserer jeg hendes bukser, top og stiletter med bræk inden jeg kommer ud på badeværelset, med den konstatering, at jeg er færdig med at brække mig.

Jeg står ved vasken og sunder mig Jeg vasker mine hænder, som jeg forgæves har forsøgt at stoppe mit orgie af bræk med. Pludselig kommer jeg i tanke om pigen i mit soveværelse. Hende jeg lige har ofret min aftensmad ud over, og som ikke har sagt et ord i flere minutter.
 
Jeg går forvirret og stille hen mod mit soveværelse, for at se om hun stadig er i live. Jeg forventer hun står klar til at kvæle mig. Til min store overraskelse, ser jeg at mit vindue i soveværelset er åbent, og at der tydeligvis ikke er nogen pige at finde. Jeg vender mig for at lede efter hende i lejligheden, men opdager hurtigt', at hendes top og bukser er forsvundet. Hendes stiletter står der dog stadig - lige foran badeværelsesdøren.

Eftersom jeg ikke kan overskue hele situationen, tager jeg den ene hovedpude, som jeg ikke har brækket mig over og lægger mig til at sove i stuen.  

Da jeg få timer efter vågner, står det klart for mig, at jeg skal smide alt mit sengetøj og dyner ud. Gul Gajol er sjovt nok ikke det nemmeste i verden at vaske af!

Jeg beslutter i min tømmermands-tilstand at jeg aldrig vil fortælle historien - men alligevel præsterer jeg nu at skrive den her på Connery.dk, sort på hvidt.

Jeg er et par gange blevet spurgt af mine kammerater, hvorfor jeg har et par stiletter i mit klædeskab?! Mit svar har altid været 'det er min eks, som aldrig har fået dem med' - men drenge - nu kender I og resten af danmarks drengerøve svaret!

Redaktionen tilføjer: Hvis du er hende pigen, der blev rekyl-knækket på, så send os en mail [email protected] så giver vi sgu en middag med skribenten!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce