Connery

Klumben udsender S.O.S

Dancehall-drengen er tilbage

S.O.S lyder det fra Klumben. Godt nok ikke som i en direkte 'Save Our Souls', men mere over i et akronym for 'Smøger Og Sprut'.

Smøger Og Sprut er en lettere selvreflekterende omgang, der bunder i en periode med lidt for meget af det. 

Klumben valgte efter at have spillet på Orange Scene i 2014 at tage en pause fra live-musikken. Den pause har ifølge manden selv, været fyldt med lidt for mange smøger og lidt for meget sprut. Men pausen har samtidig betydet, at Klumben har haft mulighed for at overveje hvilken retning musikken skal gå. Netop denne overvejelse kan ses i lyden på den kommende single ”S.O.S”, hvor Klumben holder sig tro mod ham selv og hans fans.

”Jeg har valgt at holde mig tro til den lyd jeg er startet ud med, og tro til de fans der godt kunne lide den lyd og måske er træt af alt det, som bare lyder som alt det andet.”

ANNONCE
Klumben udsender S.O.S

Det er det første vi ser til Klumben i noget tid, ud over featuren på Tigers 'Hælder lidt mere'. Smøger og Sprut fortæller også i videoen en historie om lidt for meget alkohol, og lidt for mange uheld. En tung rundtur i en mere end almindelig kaotisk bytur.

Videoen er også ret proppet med små gæsteroller, og allerede få skeunder inde i videoen dukker Jan Elhøj og Simon Jul op. Hvor mange kan du genkende?

ANNONCE
Klumben - Smøger Og Sprut
Del

Seneste nyt