Connery

Klovn: The Movie

Nu ude på Dvd og Blu-Ray - Godt nyt til alle, der missede den i biografen...

4 ud af 6 stjerner
Drengerøvs Faktor og Info
Drengerøvs faktor: 90%

(Hvad betyder ninjaer og drengerøvsfaktor)

 

Teknisk information:

Original titel: Klovn; The Movie

Danmark, 2010

Instruktør: Mikkel Nørgaard

Medv.: Casper Christensen, Frank Hvam, Mia Lyhne, Iben Hjele, Marcuz Jess Petersen, Bent Fabricius-Bjerre, Michael Meyerheim, Michael Carøe, Lars Hjortshøj, Jørgen Leth og Thomas Helmig

Genre: Komedie

Billedformat: 1.85:1

Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS-EX HD-MA

Længde: 93 min

Bio premiere dato: 16. december 2010

Video premiere dato: 10. Juni 2011

Biodistributør: Nordisk Film
ANNONCE
Ekstra materiale
-Kommentar spor

-Bag i Klovn The Movie

-Casper og Frank om efterspillet

-Fraklippet scener

-Tissemanden

-Bag om Castello Alleycat

-Bloopers

-Teaser

-Trailer
Klovn: The Movie - Trailer
Frank og Casper skal på deres årlige herre/kanotur ”Tour De Fis” op ad Gudenåen. Problemet er bare, at Frank i sin desperation for at bevise overfor Mia, at han er parat til at blive far, har lovet at tage Mias 13 årige nevø Bo med på turen. Det er Casper selvsagt voldsomt imod, men må til sidst overgive sig, for at Iben ikke skal ane uråd om hans virkelige intentioner med turen.
ANNONCE
Nordisk Film - Klovn: The Movie Nordisk Film
Traditionen tro går der ikke langt tid før de to får rodet sig ud i de første problemer, på en lejerplads, fordi Casper lægger an på nogle gymnasieelever, så de er nødsaget til at flygte ved daggry, men det bringer dem kun ud i nye problemer, da de møder den unge frodige pandekage mutter Ronja, vis gæstfrihed ingen ende vil tage.
ANNONCE
Nordisk Film - Klovn: The Movie Nordisk Film
Sådan går det hele turen igennem. Casper tænker kun på fisse, mens Frank forsøger alt, hvad han kan, at give Bo den bedste tur muligt, så han kan fortælle Mia, hvor god en far Frank vil være. Det hele ender selvfølgeligt gruelig galt og Frank fremstår endnu en gang, som en kæmpe, men trods alt godhjertet, klovn.
ANNONCE
Nordisk Film - Klovn: The Movie Nordisk Film
Tv serien Klovn er for længst blevet folkeeje på lige fod med Matador og Huset på Christianshavn. De herrer Christensen og Hvam har tydeligvis prøvet, at blæse det hele op til det store lærred og det er heldigvis også lykkedes.

De har formået at overføre tv formatet til film, uden at man føler, at man sidder og ser et unødigt langt afsnit af tv serien. Ydermere har de også rykket grænsen for, hvad man kan udsætter publikum for af groteske, men ekstremt morsomme scener, hvilket stærkt tiltrængt bringer dansk komedie film ind i det 21. Århundrede.
ANNONCE
Nordisk Film - Klovn: The Movie Nordisk Film
Filmen slog alle hidtidige rekorder ved, at blive den mest sete danske film, nogen sinde og lur mig om den ikke også går hen og bliver en af de mest solgte danske dvd film nogen sinde.

Der er allerede rygter i krogende der siger at der muligvis er en fortsættelse på vej, så Klovn fans kan godt så småt begynde at glæde sig til Casper og Frank på nye eventyr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce