Connery

Klovn sæson 8: Vore bedste år - Frank og Casper er tilbage

Se det første klip fra den nye sæson af Klovn!

TV 2 har nu delt mere nyt fra den nye sæson af komedieserien Klovn, der med otte nye afsnit i ottende sæson når op på hele 78 serieafsnit.

Den nye sæson har fået overskriften 'Vore bedste år' og skildrer de kendte ansigter, der nu er blevet ældre. 

I en pressemeddelelse skriver TV 2 følgende: "I den nye sæson er alt, som det plejer - og så alligevel ikke. For de to herrer er blevet ældre, og de otte afsnit er - med Franks ord - 'en god blanding af skavanker og eventyr'."

Den kommende sæson får premiere på TV 2 PLAY den 6. juni 2021. 

ANNONCE
Pilou Asbæk i 'Klovn' 8 - Foto: Per Arnesen - TV 2 - Klovn sæson 8: Vore bedste år - Frank og Casper er tilbage Pilou Asbæk i 'Klovn' 8 - Foto: Per Arnesen - TV 2

Foruden Frank, Casper og Mia ser vi også Fætter Andreas, nevøen Bo, Michael Carøe og Lars Hjortshøj, som er at finde blandt de tilbagevendende roller i den nye sæson.

Vanen tro, byder den kommende sæson også på en række spændende gæsteoptrædender, der blandt andet tæller Pilou Asbæk, Stéphanie Surrugue, Ole Bornedal og endda Hanne-Vibeke Holst. 

I det første klip fra den nye serie, ser vi Frank, der har fået sig en ny populær-hobby, han er nemlig i gang med at optage podcasten Franks Frikvarter. 

Kig med herunder: 

ANNONCE
Første klip fra Klovn 8
Del

Seneste nyt

Annonce