Connery

Klovn - Sæson 4

Den nye sæson med Casper og Frank, starter mandag den 11 september.

Alle kender serien klovn med Casper og Frank. Det er en serie med humor, hvor man ser Casper, Frank, Mia og Iben, som lever en helt "almindelig" hverdag. Frank som er klovnen, vil få ens lattermuskler til at gøre ondt i rigtig lang tid.
Klovn - Sæson 4
Der er ingen tvivl om hvorfor at klovn blev udnævnt, for anden gang som bedste danske comedy ved årets TV-festival i Operaen 18. august.

Klovn har ramt mange danskere, som ikke kan få nok af at se Frank dumme sig hele tiden. Sæson 4 bevæger Casper og Frank sig uden for storbyen. De vil ud på landet og prøve nye ting af. Man vil også opleve dem i de svenske skove, sammen med Lars Hjorthøj.  

Casper og Frank er jo ikke unge længere. Men det skal ikke stoppe de to mænd i at komme ud og opleve ungdommen. Det kan man f eks se når de prøver lykken ved en studenterfest.

Casper og Frank vil i sæson 4 puste nyt liv i den danske natur og de danske områder. Man vil opleve mange situationer i sæson 4, hvor Casper og Frank kommer alt for meget på afveje, at de ikke kan overskue det hele.

Man vil også se lidt forandring i nogle af personerne. Mia, som jo altid har været den tålmodige og forstående kone, vil tage en ny drejning. Denne sæson vil vise os, at det ikke kun er Frank som har dårlige sider.  

Man vil se forskellige stjerner i serien. Der er Jimmy Jørgensen, Michael Meyerheim og selveste Michael Laudrup.  

Klovn har sæsonpræmiere den 11 september klokken 22:20. Så hvis du er klovn fan, så vil du hver mandag klokken 22:20 sætte dig i sofaen og bruge en halv time på at grine over de mest stupide dumheder, som Frank vil komme ud for.
ANNONCE
Del

Seneste nyt