Connery

Klovn øl

En ægte kvajebajer

Klovn øl
Som fast læser af Connery.dk vil du måske have opdaget en reklame for Klovn Øl her på siden, altså en reklame med en øl og et klip fra Casper og Franks tv-serie Klovn.

Det har vi også selv opdaget, og netop derfor besluttede undertegnede, at begive sig ud af hytten, og finde et sted hvor skidtet kunne købes. Ingen alkohol reklame på Connery.dk, uden en fuldgyldig test af produktet!

At det var lidt svært at finde et sted, hvor jeg rent faktisk kunne købe øllet, viser bare, at jeg ikke havde kigget ordentligt efter. Der findes faktisk en lang liste over forhandlingssteder på Ølfabrikkens hjemmeside, den kan du se her.

Efter jeg havde været omkring flere tilfældige butikker uden held, fandt jeg selv listen på nettet og vupti, et par øl blev indkøbt hos Superbest på Frederiksberg.

En klovn øl koster ca det samme, som en Corona (jeg fik dem på tilbud 2 for 30 kr.) og med den pris kommer de i min verden i direkte konkurrence med hinanden i indkøbsøjeblikket.

Selve testen:

Jeg forsøger forgæves at få en kammerat til at køre over broen til min bopæl i Sverige. Diskussionen står på flere aftener, men med kommentaren om: "at han sgu ikke gider køre over broen for én øl, og absolut ikke vil hjælpe mig med, at få mere alkohol til forbudslandet", dropper jeg tanken og bæller dem begge to selv. Imellemtiden fletter jeg denne artikel sammen.

- Tår nummer 1: Den smager lidt af hyldeblomst!! Ikke særlig mandigt, men nu er det jo også en kvajebajer så..

- Tår nummer 2: Er det vanilje? Det er slet ikke mandigt!

- Tår nummer 3: Appelsin??

Flasken er tom!?
Øl nummer to knappes hastigt op:

- Tår nummer 1: Hyldeblomst...

- Tår nummer 2: Det ER vanilje

- Tår nummer 3: Hmm Appelsin!!?
ANNONCE
Klovn øl
Flasken er allerede tom igen!

Indtryk

Altså sådan helt grundlæggende kære læser, så er det her sgu ikke en rigtig mandeøl - og så alligevel!??
For skal øl pr definition have en stærk smag af humle, eller gør det egentlig noget, at den bliver spiced lidt op med ting og sager? Ting som man ellers kun finder ved en øko-kvinde-pyjamasparty-hvor-mænd-ikke-har-adgang-wanna-be-desperate-housewifes-marathon?!

I min verden er det sgu fint, med lidt smags-
udfordring, og med en letdrikkelig øl, som Klovn øl, har Ølfabrikken altså ramt plet.

Min dom over Klovn øl er, at det faktisk smager ganske godt. Min sammenligning med Corona falder dog helt til jorden, eftersom Klovn øl ikke smager som noget, jeg nogensinde har smagt før! Det er om noget, faktisk et et frisk pust til en aften med drengene.

Tag dem eventuelt med som en festlig gave til din kammerat, og mind ham på samme tid om dengang, han var en klovn og scorede en ko på Ibiza. Eller tag den med til drukgilde, og bliv festens midtpunkt. Ikke kun pga. den specielle smag, men fordi vi alle elsker serien Klovn - husk blot at alle sikkert har lyst til at smage, så i disse svineinfluenza-tider må rådet være, at tage én omgangsøl med til de andre, og så krydre posen med et par stykker til dig selv, som du behændigt gemmer i frakkelommen.

Konklusion:
Klov øl smager mod forventning faktisk godt. Det er nok ikke en øl, som du skal høvle ned som almindelige pilsnere, men det sætter prisen i det flestes vedkommende, også et naturligt stop for.

Som alle andre specialøl er 10 pilsnere og 2-3 specialøl i posen, før du tager bussen over til din kammerat, en god disposition af din aften; og med sine 5% alkohol er Klovn øl helt sikkert en habil konkurrent til andre special øl.

Til en aften med drengene ville jeg faktisk nok vælge Klovn øl fremfor Corona, nu hvor jeg selv har rodet mig ud i sammenligningen - mest fordi Klovn øl er sjovt anderledes.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce