Connery

Klimavenlig leg i soveværelset: Dansk mærke laver vibratorer med havplast

Bæredygtigt legetøj!

Bæredygtighed i produktionen er efterhånden et must for de fleste produktionsvirksomheder i norden, men i kategorien sexlegetøj har det haltet bagefter - indtil sexshoppen Sinful gik ind i kampen. 

Den danske vækstkomet har nemlig som en af de første i verden, lanceret en serie af klimavenligt sexlegetøj, der skruer op for bæredygtigheden, ved at benytte upcyclet havplast til deres produkter. 

Det nye sexlegetøj er blevet lanceret under navnet Ohhcean by Sinful. 

ANNONCE
Klimavenlig leg i soveværelset: Dansk mærke laver vibratorer med havplast

"Ohhcean er et projekt, der ligger mit hjerte nært. Hele vores team har arbejdet hårdt i rigtig lang tid for at kunne tilbyde verden er produkt, der kombinerer nydelse med ocean-bound plastik. Dette er kun begyndelsen, og vi er så glade for at have startet den første bølge med lanceringen af ohhcean”, fortæller iværksætter og medejer af Sinful, Mathilde Mackowski. 

De nye produkter laves med genbrugsplast fra den schweiziske  virksomhed #tide, der også leverer bæredygtige plastmaterialer til modebrands som Tom Fordi, Fossil og Skagen ure. 

Første kollektion af sexlegetøj består af dildoer og vibratorer i forskellige størrelser - tjek udvalget her, hvis du har lyst: Ohhcean by Sinful.

ANNONCE
Del

Seneste nyt