Connery

Klæd dig efter din højde og drøjde

Forgængelig eller ej, så har de fleste mænd en naturlig interesse i at fremstå moderigtige og selvsikre. Der bliver i den henseende ikke kun lagt vægt på håret og skægget, men også tøjet, som spiller en stor rolle for en persons udseende. 

Drømmer du også om at fremstå mere maskulin og selvsikker? Så gælder det for dig om at klæde dig efter din højde og drøjde. Din kropsform har nemlig stor betydning for, hvilket tøj der passer dig. Om du er høj eller lav, overvægtig eller undervægtig, så kan du med sikkerhed finde noget tøj, som sidder pænt og komfortabelt på din krop. 

Den lave mand

Det er med plastikkirurgi muligt at gøre meget ved ens udseende, men det er ikke muligt at blive opereret højere. Til gengæld er det muligt at se højere ud, hvis man klæder sig rigtigt.

Den monokrome stil er vejen frem, hvis du gerne vil se en anelse højere ud. Det forholder sig nemlig sådan, at ens toner i tøjet skaber en illusion af højde. 

Du kan med fordel klæde dig i enten gråt eller mørkeblåt – helst ikke helt sort. 

Den høje mand

Selvom de fleste høje mænd er glade for deres højde, så er der faktisk mange, som gerne vil være lavere eller i det mindste se lavere ud. Det kan lade sig gøre med et meget simpelt trick. Tricket går ud på at bryde den vertikale linje med masser af elementer og detaljer. Du kan for eksempel trække i et par bukser med slidte detaljer eller huller. Jo flere elementer, desto bedre, hvis målet netop er at se lavere ud.

Den overvægtige mand

Som mand med lidt ekstra kilo på sidebenene har du nok erfaret, at det ikke altid er nemt at finde noget tøj, som passer til din drøjde. Det er selvsagt en meget frustrerende følelse, men heldigvis findes der en række fine forhandlere af tøj til store mænd

Ønsker du at se tyndere ud, så kan du med god samvittighed gå efter oversized tøj, som effektivt skjuler, at du er lidt større end gennemsnittet. Striber kan også få dig til at se mindre ud, hvorfor det er værd at investere i stribede trøjer og skjorter. 

Med det rette tøj kan man snildt snyde sig 5-10 kg. lettere. 

Den undervægtige mand

Der er selvfølgelig også mulighed for at klæde sig større, hvis man er undervægtig eller blot har et ønske om at se større og mere maskulin ud. 

I dag er der rig mulighed for at købe såkaldt muscle clothes. Det særlige ved dette tøj er, at det sidder stramt de rigtige steder og dermed får dig til at se stærkere og større ud. En muscle t-shirt sidder stramt over henholdsvis armene og brystkassen, hvilket fremhæver dine muskler. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce