Connery

Kingston XS2000: 2 Terabyte i lommeformat!

Største problem med denne harddisk, er om man kan finde den igen?

Lagerplads er altid surt at løbe tør for - og det er ikke altid fordelagtigt, at hoppe ind på cloud-baserede lagerløsninger med løbende abonnement-udgifter og risikoen for datalæk eller servicenedbrud: Her er den eksterne harddisk til stadighed et sikrere valg. 

Seneste spændende produkt i denne kategori, kommer fra Kingston Digital, der har fået buttet intet mindre en 2000 gigabyte, ned i en lille formfaktor, der måler 7 centimeter i længden, 3.2 centimeter i bredden og blot 13 mm i tykkelsen. 

Med understøttelse af USB 3.2 Gen 2x2, er den lille eksterne harddisk også virkelig hurtig, med op til 2.000 MB/data i sekundet, både når det gælder om at gemme eller sende data. 

Overførslen sker via USB-C formatet, så den eksterne harddisk er altså plug'n'play kompatibel med nærmest alle nyere pc'er, Macbooks, Android smartphones - og også som udvidet hurtig lagerplads på PlayStation 5

Det lille eksterne drev sendes ud med et aftageligt sleeve, der er udviklet til at kunne modstå støv og vand, med en IP55-certificering. 

Kingston XS2000 lanceres med tre forskellige kapaciteter: 500 GB, 1 TB og 2 TB. 

Pris og tilgængelighed

Den aktuelle pris for 2TB varianten er 2665,- set hos Proshop.

https://www.playstation.com/en-us/support/hardware/ps5-extended-storage/

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce