Connery

Kim Kardashian joiner rollelisten på American Horror Story sæson 12

Kardashian er klar til at skridtet over i skuespillet.

Kim Kardashian har længe været kendt for lige dele reality-tv omkring hendes glamourøse liv, hendes vilde SoMe-baserede iværksætterkarriere, ægteskabet med Kanye - såvel som hendes evne til at 'breake' internettet med hendes velformede bagdel eller sextape.

Nu er hun klar til at springe over i skuespillet for alvor, efter at have prøvet kræfter med faget i Tyler Perrys Temptation: Confessions of a Marriage Counselor i 2013.

Hun skal medvirke i den nye sæson af American Horror Story - en serie, der efterhånden er kendt for at bringe nye navne i spil og puste nyt liv i gamle kendinge på skuespilfronten.

Det vides endnu ikke, hvad hendes karakter skal være - men skaber Ryan Murphy afslører, at de har brugt hendes position som kulturikon til at give hende en frygtindgydende rolle. 

Sæson 12 vil i modsætning til sine foregående sæsoner tage afsæt i en roman og ikke et tema - nemlig Danielle Valentines kommende roman, Delicate Condition.

Det er en thriller om en kvinde, som er overbevist om, at der er en dyster skikkelse i hendes liv, som sørger for, at hun aldrig kan blive gravid.

Sæsonen kommer til at hedde American Horror Story: Delicate.

Stay tuned, så holder vi jer opdateret på nyt!

ANNONCE
Del

Seneste nyt