Connery

Kig på Prey til PC/Xbox 360

Kig på et nyt kapitel i FPS spillene?

2K games og 3D Realms er på vej med et nyt FPS (First Person Shooter) spil til PC og Xbox 360. Udviklerne bag spillet er Human Head Studios, som blandt andet kendes fra spillet Rune.
Prey har været på tegnebrættet i lang tid, men har været glemt i mængden i lang tid indtil sidste år, hvor spillet blev vakt til live igen og indenfor de næste måneder vil det være at finde i butikkerne.

ANNONCE
Kig på Prey til PC/Xbox 360
Prey handler om vores hovedperson Tommy, som er mekaniker. Tommy er Cherokee, men nægter at imødegå sin egen tro.
Men en dag bliver hele hans verden vendt op og ned, da han bliver bortført sammen med sit folk til et rumskib i kredsløb om jorden, hvilket tvinger ham til at vække sine spirituelle krafter fra hans forlængst glemte fødselsret. Målet er nu at redde sig selv, sin kæreste, sit folk og i sidste ende jorden. Der er med andre ord budt op til en klassisk gang bank til rumvæsnerne, som vi kender det bedst.

Prey er bygget over Doom 3's motor dog modificeret kraftigt, så hvis grafikken virker genkendelig, ved man hvorfor. Derudover indeholder spillet også "nye" features såsom at gå på væggene og ændring af tyngdekraften for at give single- og multiplayer en ekstra intens stil.

For det meste foregår kampene til fods, men man støder også på en del kamp køretøjer for eksempel i et rumslag. Våbene er også anderledes udseende, end vi normalt kender dem, men funktioner ligner almindelige våben såsom en edderkop, der kan benyttes til håndgranat, hvis man hiver alle benene af den eller til at sætte fast på væggen, hvis du nøjes med et enkelt ben.
Der er med andre ord budt op til en interessant mængde af muligheder med de forskellige våben, man finder eller tilkæmper sig.

Forudsat at disse features bliver implementeret godt, vil Prey være med til at give multiplayer en fremtid på en ny måde, for nu skal man ikke bare passe på, hvad der er rundt om hjørnet eller bag sig, nu kommer alle vinkler i betragtning.
Det kræver noget tilvænning lige pludselig at kunne rende rundt både på vægge og lofte eller pludselig at skifte tyngdekraft for at ryge op i loftet og ikke mindst at holde udkig med mulige fjender siddende gemt i et mørkt hjørne oppe under loftet, eller er de på gulvet og du på loftet?.

Officielle hjemmeside

Human head
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce