Connery

Kig på Kameo: Elements of Power

Flot og innovativt spil på vej fra Rare til Xbox 360.

Kig på Kameo: Elements of Power
Spilproducenten Rare arbejder lige nu på spillet "Kameo: Elements of Power", som bliver et action-adventure spil i en mystisk og magisk verden eksklusivt til Xbox 360. Spillet giver dig, i rollen som pigen Kameo, mulighed for at morphe, altså skifte form, til en række unikke og fantastiske krigere, som kan bruges i kamp mod onde magter.

Grafikken bliver både flot og farverig, men som billederne viser, er der store forskelle mellem fred og kamp. Den idylliske stemning finder man ikke på slagmarken, som i øvrigt befolkes af tusindvis af enheder samtidig.

Spillet skulle indeholde enorme landområder, kæmpe slag, gådeløsning og en historie, hvor du skal rede din familie. Det kunne derfor godt ligne et spil med bred appel.
ANNONCE
Kig på Kameo: Elements of Power
Spillet har fem Elements of Power (planter, vand, sten, is og ild), som bruges til at morphe til ti forskellige krigertyper. Hver kriger har op til otte særlige egenskaber, som kan opgraderes løbende.

For at sejre skal man kæmpe sig gennem horder af fjender og klare store boss-kampe, så det er nødvendigt at udnytte sine krigertypers muligheder strategisk fornuftigt.

Spillet vil også få Xbox Live understøttelse og mulighed for split-screen multiplayer, så man kan spille sammen.
ANNONCE
Kig på Kameo: Elements of Power
Kameo: Elements of Power ser ud til at være et af de mere kreative og nytænkende spil til Xbox 360. Mange af de andre annoncerede titler vil være fortsættelser på allerede kendte spilserier, så det er rart at vi også får noget helt nyt frem. Kameo forventes at kunne købes fra samme dag Xbox 360 udkommer i butikkerne, altså d. 2. december.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce