Connery

Kig på Joint Task Force

Et nyt RTS spil på vej som byder på interessante muligheder

HD Interactive som blandt andet kendes fra Anarchy Online, Europa Universalis står nu snart med et nyt spil som forventes at udkomme til september i år.
Kig på Joint Task Force
Joint Task Force er et RTS spil i stil med Command & Conquer: Generals, hvor man tager styringen af en international enhed hvis opgave er at træde til på forskellige brændpunkter verden over, lige fra Sydamerika til Centralasien.

Som der kan forventes består en enhed af denne slags af flere typer enheder, for at imødegå eventuelle udfordringer og derfor kan der benyttes for eksempel Blackhawks og Bradley Tanks samt det obligatoriske fodfolk.

Hver enhed har selvfølgelig deres styrker og svagheder, Blackhawks er gode til at komme ind og rydde vejen fra luften, men møder de modstand fra raketudstyr gælder det om at få helikopterne væk og ind med andre enheder som bedre kan håndtere opgaven.

En af de mere vigtige elementer i spillet er benyttelse af "hero" enheder. Disse enheder har deres egne unikke egenskaber såsom for eksempel at kunne kalde forstærkninger ind i kampens hede hvis det viser sig at være nødvendigt med ekstra hjælp. Ens hero modtager desuden også erfaring fra sine kampe hvilket giver dem flere egenskaber.

Der hvor Joint Task Force adskiller sig fra normale RTS spil er at man ikke samler ressource såsom træ, sten og så videre ind, men derimod penge som bliver tildelt en alt efter hvordan man klarer sig i slagene da pengene kommer fra de lande som er sponsor for denne enhed. Som krig i virkeligheden er medierne også af stor betydning i spillet da nedslagtning af civile i kampen for at opnå sit mål ikke vil blive taget let på og vil give en et dårligt omdømme som yderligere betyder færre indskud af penge til brug på enheden.

Grafisk set er Joint Task Force i den høje ende, detaljegraden er virkelig god og giver helt klart et boost til spillet.

Nu bliver det spændende at se om historie, grafik og gameplay tilsammen giver os et spil af høj kaliber, men umiddelbart ser det godt ud.

Officielle hjemmeside
http://jtf.sierra.com/us/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce