Connery

Kids In Crime

hoppede på Loppen d. 10. februar

2 ud af 6 stjerner
Da Kids In Crime indtrådte scenen på Loppen virkede det som om, de havde opslugt al energi fra Københavns samlede arsenal af Duracell-batterier.
Kids In Crime
Lørdag d. 10 februar 2007 gav det københavnske band, Kids In Crime koncert på Loppen, Christiania. De gik på scenen en del tid over planen, men irritationen over ventetiden blev dog hurtigt glemt, da Kids In Crime begyndte at give den gas. Allerede fra første nummer var stilen lagt: Der var dømt punkrock med stort P. Der var ikke nogen tvivl om, at de fire drenge havde det sjovt, og man havde det hele vejen gennem den 45 minutter lange koncert, som om de havde arrangeret en fest i deres øvelokale, og vi var alle blevet inviteret, ikke blot som publikum, men som gæster til deres drengerøvsudfoldelser. Det var fedt at opleve denne uhøjtidelighed stærkt krydret med seriøsitet.  

Loppen var fyldt med folk, men det var tilsyneladende primært af folk, der var kommet for at se hovednavnet, færøriske 200, så da koncerten gik i gang var det desværre lidt småt med publikum foran scenen. Det så dog ikke ud til at genere Kids In Crime, der leverede deres punkrocktoner med stor afsmittende entusiasme og en forsanger der sprang rundt som havde han fjedre på fødderne. Forsangeren, Nikolaj, løftede hele koncerten op til et højere niveau. Det ikke mindst på grund af hans sceneoptræden, der bragte nostalgiske minder frem om Gerard Way (My Chemical Romance, red.), men i særdeleshed grundet hans fantastiske vokal.

Deres setliste var sammensat så udfoldelsen skete med fraseringer, råb og ren skønsang, det var virkelig godt arbejde og denne afvekling i numrene på både lydside og vokal gjorde, at det ikke generede, at andre dele ved koncerten var en smule ustruktureret og forvirrende. Kids in Crime skal nok komme efter det, de er allerede godt på vej solidt iført charme, talent og spark-røv mentalitet.
ANNONCE
Kids In Crime
Alt i alt en gedigen punkrock koncertoplevelse, der som tiden gik også fik det mere reserverede publikum op af stolene. Det tyder jo i høj grad på, at selvom de møder en smule modgang så lader Kids In Crime sig ikke slå ud, de sørger for at levere varen til dem, der er der. Hvorfor? Fordi de synes det er fedt bare at spille! Nikolaj fortalte mig efter koncerten, at det, der er vigtigst for dem, er at have det sjovt med at spille og at alle vil samme vej. Kids In Crime er et fælles projekt og det er det, der er drivkraften. Med 8-9 jobs på bagen, hvor alle har været udført på Christiania, håber de dog på snart at bevæge sig uden for de vante scenerammer og dele deres glæde for musikken med andre. 

Jeg havde aldrig hørt om Kids In Crime, da jeg fik missionen at anmelde deres koncert, men de fik overbevist mit punkrockhjerte om, at der ulmer et band i undergrunden, der er værd at holde øje med!

Hvis du er til punkrock a la Hawthorne Heights og My Chemical Romance før the Black Parade æraen, så tag ud og oplev Kids In Crime næste gang de giver koncert og check ind på deres myspaceprofil imellemtiden.

Link til: Kids in Crime
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce