Connery

Kickstart Casper!

Skal vi have en komedieserie med "Spørg Casper"? Det kan du være med til at bestemme.

Kickstart Casper!

Listen af danske Youtube-fænomener er ikke meterlang, men der findes alligevel en håndfuld. En af de mere underholdende af slagsen er "Spørg Casper", altså pinligt underholdende. 

Da jeg fik afslag på 100 millioner kr. fra DR på at lave tv-serien om mit liv, kunne jeg måske godt se at fjernsynet måske slet ikke var helt klar til at vise noget, der var så vildt. Men så var der nogle søde mennesker, der tilbød deres hjælp til at producere serien. - Casper

Hvis du er en af dem der endnu ikke har stiftet bekendtskab med Casper og hans venner, kan du gøre det i videoen herunder. Det er før set, at Youtube-stjerner har taget turen fra internettet, og til TV, men det har tidligere været med store etablerede netværk i ryggen. Vi synes det er forfriskende at se en Kickstarter af denne kaliber. 

ANNONCE

Youtubere vil udkonkurrere TV-stjerner

En håndfuld af landets største Youtube­‐fænomener går nu sammen om at lave web-­serien Casper og hans allerbedste kammerater. Seriens hovedkarakter er Casper Harding, vis videoer er set over 10 millioner gange på Youtube-kanalen Spørg Casper. Seriens hovedkarakterer er kendte youtubere, der har slået sig sammen for at lave en web-­serier, der kan få højere seertal end de resterende danske tv-serierne gennem en direkte inddragelse af deres subscribers. 

Den 5. november lancerede Kickstarter-kampagnen og her kan alle der donerer være med til at skabe seriens indhold. I løbet af de første fem dage har Caspers følgere allerede støttet med over 16.000 kr. Som reward kan de få statistroller, shout outs, billetter til forpremierer og merchandise. Konceptet er at lave en brugergeneret webserie via sociale medier, web-­forums og gamingcommunities. 

ANNONCE
Kickstarter-facts

Hvor: Kampagnenes kickstartersite

Hvor meget: 25.000

Hvornår: Inden 15. december 2014

Del

Seneste nyt

Annonce