Connery

Kia og Hyundais nye løbehjul er det fedeste vi har set fra en bilfabrikant indtil videre

KIA-løbehjulet er ultrakompakt

Det virker til, at ethvert bilmærke med respekt for sig selv, går all-in på mikro-mobilitet i 2019. Det manifesterer sig primært i elektriske løbehjul, som vi blandt andet har set fra BMW og Audi

Nu melder Kia Motors og Hyundai sig ind i kampen, med et løbehjul - der i følge vores øjne, er det fedeste af typen til dato. 

Første prototype af løbehjulet blev allerede fremvist under elektronikmessen CES i 2017, men der er blevet videreudviklet på produktet. 

ANNONCE
Kia og Hyundais nye løbehjul er det fedeste vi har set fra en bilfabrikant indtil videre

Løbehjulet er ultrakompakt, når det klappes sammen, og vejer blot 7.7 kilo. I en ny video, viser fabrikanterne, hvordan man kunne tage tanken videre, og lave et skjult opbevaringsrum i fremtidige bilmodeller, til et lille løbehhjul, der får dig hurtigere igennem tætpakket trafik. 

Løbehjulet har 10.5 Ah batteri, der mulggør en tophastighed på 20 kilometer i timen, og en rækkevidde på godt 20 kilometer på en opladning. 

Som mange andre, er løbehjulet baghjulstrukket, og gør brug af regenerativ opladning ved bremsninger. 

Hyndai Motor Group melder ud, at der forskes meget i trenden med 'last mile transportation' - et marked der forventes at ramme 3300 milliarder kroner på verdensplan, i 2030. 

ANNONCE
Hyundai-Kia løbehjul
Del

Seneste nyt