Connery

Kevin Magnussens F1-Racer udstilles i København over sommeren

Hvis du er F1-fan og i særdeleshed fan af Kevin Magnussen, er der godt nyt, hvis du er i København over sommeren. 

Sidste års racer fra HAAS-teamet udstilles nemlig i Jack & Jones butikken på Strøget. 

J&J har været teamsponsor for det amerikanske Formel 1 Team HAAS siden februar 2018. Her har brandets logo været på racerens bagvinge samt køredragter og Kevins hjelm. Derudover har mærket også et langvarigt, personligt samarbejde med den danske F1 kører, og Kevin er også stolt over, at hans tidligere racer nu kommer tættere på hans danske fans:

 ”Jeg har et rigtig godt samarbejde med JACK & JONES – så jeg synes det er fedt, at bilen fra sidste sæson nu står midt i en butik på Strøget. Det er sjovt for mig, det er sjovt for København og så tænker jeg også det er sjovt for en masse motorsportsfans også, at de nu kan komme helt tæt på”. 

For at få den 5,2m x 2m store racer ind i butikken måtte JACK & JONES tage facadevinduet ud og sætte det i igen, da raceren ikke kunne komme igennem indgangen på normal vis:

”Vi har virkelig lagt os i selen for at få det til at lykkes – men ind, det kom den. Så nu håber vi selvfølgelig, at der kommer en masse nysgerrige ind forbi”,slutter Henning Nielsen. 

ANNONCE
Kevin Magnussens F1-Racer udstilles i København over sommeren
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt