Connery

Kevin Feige teaser Marvels Phase 5

Femte fase af MCU offentliggøres i de kommende måneder

Kevin Feige er den store boss i Disneys vanvittige Marvel-univers, og hvis der er nogen der har styr på planerne for det evigt udvidende MCU, er det Feige. 

I et interview til GamesRadar adresserer filmbossen planerne for kommende film.

Den nuværende filmfase i MCU "Phase 4" er den absolut største i filmuniversets historie - den blev officielt skudt i gang med Black Widow-filmen i 2021 og forventes afsluttet i slutningen af 2023 eller starten af 2024 med en endnu uannonceret Fantastic Four-film.

Sideløbende med 11 biograffilm, har fase 4 også budt på Disney+ serierne WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier, Loki, What If, Hawkeye, Moon Knight og Miss Marvel - og i løbet af de kommende par år får vi også She-Hulk, Secret Invasion, Ironheart, Armor Wars og en unavngiven Wakanda-serie.

I interviewet fortæller Feige om den kommende Fase 5: "Mens vi nærmer os slutningen på Phase 4, tror jeg folk begynder at se hvilken retning sagaen går i."

"Jeg synes der har været mange spor allerede, og det er i hvert fald tydeligt for mig, hor sagaen bevæger sig hen. Men vi kommer til at være mere direkte omkring planerne i de kommende måneder, så tilskuerne kan få lov et se et lille flig af vores planer."

De store afsløringer der teases, får vi formentlig at se den 9. september 2022, hvor Disney-konventionen D23 løber af stablen i USA.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce