Connery

Kevin Feige giver update på Blade: Vi forventer, at den bliver R-rated

Den nye Blade går i fodsporene på sine forgængere.

Blade-filmen i MCU har i årevis været en shitstorm for at sige det mildt - skiftende instruktører, uenigheder om vinkel og mange kreative udfordringer såvel som Hollywood-strejker har gjort den kommende Blade til en varm kartoffel.

Men nu giver Marvel-chef Kevin Feige en opdatering på filmen - den har været på samlebåndet siden 2019, hvor Mahershala Ali blev bekræftet som Blade.

Selvom den virker til at stå i stilstand, er det nu meget muligt, at filmen bliver R-rated og snart på vej:

"De sidste to år har vi forsøgt at knække koden til filmen, og det er det vigtigste for os at lave en rigtig Blade-film og ikke skynde os. Fordi der var nogle fede Blade-film tidligere - som var rated R, så tænker jeg, at det ligesom Deadpool vil følge med karakteren Blade."

Blade har for nyligt set sin instruktør nummer to forlade projektet, så nu afventer vi, hvad der skal ske fremadrettet.

Vi krydser fingre for, at der kommer skub i sagen og vi endelig kan få Blade at se!

Blade er en fiktiv karakter fra Marvel Comics-universet, kendt som en dhampir, en hybrid mellem menneske og vampyr. Skabt af Marv Wolfman og Gene Colan, debuterede han i tegneserien "The Tomb of Dracula" #10 i 1973. Blade, hvis fulde navn er Eric Brooks, blev født, da hans mor blev bidt af en vampyr under fødslen. Dette gav ham overmenneskelige evner og immunitet mod vampyrernes bid.

Blade dedikerer sit liv til at jage og udrydde vampyrer og andre overnaturlige væsener. Hans evner inkluderer øget styrke, hastighed, udholdenhed og heling, kombineret med ekspertise i kampsport og brug af forskellige våben, især sværd og klinger, hvilket gav ham tilnavnet "Blade".

Tegneserierne udforsker Blades kamp mod vampyrer, hans indre kamp med sin egen natur og hans forhold til andre overnaturlige væsener og jægere. Blade har gennem årene arbejdet sammen med flere kendte helte i Marvel-universet, herunder Spider-Man, og har spillet en central rolle i historier, der involverer vampyrer og mørke kræfter.

ANNONCE
Del

Seneste nyt