Connery

Kend den på knækket

Det er simpelthen bare forkert...

Kend den på knækket
Keeeeend den på knæg't... Sådan er jeg opfostret til at æde Langelænder pølser, men i år er accenten blevet lavet om.

Jeg håbede først, at der var en fornuftig forklaring på den nye accent, men efter kort brevveksling med langelænder, må jeg erkende at de simpelthen har skiftet den ud, under pres fra folk som ikke synes det var langelænder'sk nok!
Men for fanden, lad nu bare lille mig blive i troen, om at det var ægte langelænder'sk, og lad være med at ændre på min hverdag... Jeg magter det simpelthen ikke!

Jeg ved ikke om jeg er den eneste, der er dybt irriteret over den nye accent som bruges, men under alle omstændigheder, nægter jeg at købe langelænder pølser, indtil den gamle kommer tilbage!!

--------------------------
Kære Stryhns/Langelænder,

Vi har igennem den senere tid observeret, at jeres nye 'Keeend den på knækket' accent er blevet lavet om. Det vil vi gerne opponere imod. Det er simpelthen forkert, og det skærer i vores ører.

Det kan dog være der simpelthen er en rigtig god forklaring? Snakker vi om fokusgruppe tests, er der en person som har smidt den 'originale' ud eller er det en helt anden logisk forklaring?

Vi glæder os til at høre fra jer, og håber at kunne få den originale 'Keeend dem på knækket' i Tv igen!!

Mvh
Jakob Neua Nørgaard

Chefredaktør
http://www.connery.dk/ -
Danmarks største online magasin for drengerøve

---------------------------

Hej Jakob

Tak for din henvendelse.

Forklaringen er meget enkel, vi har de seneste år fået en del henvendelse omkring den manglende 'Langelandske' dialekt i udtalen af 'kend den på knækket'. Vi har derfor, i år, fået en indfødt fra Langeland til at indtale vores reklamefilm, og har modtaget positiv respons for dette.
 
Venlig hilsen

Didde Dønbo

Produktchef Langelænder 

----------------------------
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce