Connery

Keanu Reeves er (igen) med i den nye trailer til det hypede spil CyberPunk 2077

CD Projekt REDs nye spil nærmer sig

Cyberpunk 2077 er ikke et af årets mest ventede spiltitler for ingenting. 

Spillet udvikles af polske CD Projekt RED, der står bag The Witcher spilserien, hvoraf The Witcher 3: Wild Hunt er et af de mest elskede spil i nyere tid.

Cyberpunk 2077 er delvist baseret på det fysiske Cyberpunk rollespil, og baserer deres verden og historie på et væld af sammenlignelig mytologi. 

Det har været længe undervejs - spillet blev først annonceret helt tilbage i 2012, og er siden da blevet udskudt flere gange - senest fastsatte premieredato i april blev udskudt, primært på grund af Corona-pandemien, og så tæt på udgivelse, at merchandisepartnere ikke kunne nå at slå bremserne i. 

Den nuværende udgivelsesdato er fastsat til den 19. november - en dato der tangerer både julesalget og lanceringen af en ny konsolgeneration, og man må håbe, at CD Projekt kan leve op til denne dato, hvis de vil have fat i gamernes julelommepenge. 

Spillet har netop fået en ny trailer, der dykker mere ned i overlfadiske karakterer, masser af gunplay - og first person RPG-ting - og endnu en teaser med internettets #1 boyfriend: Keanu Reeves. 

ANNONCE
Cyberpunk 207: The gig
Del

Seneste nyt