Connery

KAZAM - En anderledes tilgang til smartphones

Er du en af dem der konstant får smadret din skærm? Så bør du nok læse med her!

KAZAM Thunder2 4.5L - Det er navnet på den KAZAM smartphone vi har kigget lidt nærmere på.
Faktisk er der ikke så meget hokus pokus ved telefonen, som navnet kunne antyde. Kazam gør ikke et stort væsen af high-end design, grænsebrydende teknologi, eller vilde livsstilsfeatures - til gengæld gør de noget andet, som langt hen ad vejen, måske er endnu mere genialt...
ANNONCE
KAZAMs væsentligste salgspunkter er nemlig følgende:
KAZAM er et nyt europæisk mobil brand. Fokuseret på at levere gode smartphones til fornuftige priser, med stor fokus på kundeservice. Alle telefoner kommer med Dualsim og 12 måneders gratis udskiftning af skærmen, hvis den går i stykker.

Og netop de to ting, gratis udskiftning af ødelagt skærm og dual-sim funktion - burde tale til en stor del af smartphone-brugerne, eller måske dem der endnu ikke har taget springet.

Ikke for designet, men for forbrugeren
Anders Gøtje - Nordic Marketing Manager for Kazam, siger da også, at det ikke er designet som de vil slå sig op på: "Vores målgruppe er alle der ikke vil betale 3-6.000,- for en smartphone. Så folk der gerne vil have en smartphone der skal virke, men ikke behøver at have de nyeste teknologiske finurligheder. Vi mener at smartphones er kommet så langt i udviklingen at selv de billigste modeller, kan leve op til størstedelen af forbrugerne behov. Hvorfor at der nu bliver fokuseret mere på små ”marketing”-features end noget andet. Det har vi fjernet, for at kunne holde prisen nede for forbrugerne.
 
Derudover så kommer vi med de unikke kundeservice tiltag med 12 måneders skærm garanti, hvor vi skifter skærmen gratis indenfor det første år, hvis uheldet er ude. Derudover vores KAZAM Rescue, der indtil videre har kunne løse 70% af alle henvendelser, uden at forbrugeren har skulle undvære sin mobil. Sidst men ikke mindst, så har alle vores ikke LTE produkter dualsim, som er meget praktisk, både i forhold til at have to mobiler eller, hvis man rejser meget."
ANNONCE
KAZAM - En anderledes tilgang til smartphones
Here comes the Thunder
KAZAM Thunder2 4.5 har ud over den absolutte fordel i skærm-replacement, også et væsentligt udstyr, i form af 4G tech, og quad-core processor, og med de to ekstra specs, bliver det faktisk en solid basis-smartphone, om man vil. 

Telefonen har en meget solid, men også simpel ramme, og det er selvfølgelig en ting, der gør det lettere for producenten, eksempelvist at tilbyde gratis reperation af ødelagt skærm. Smartphonen minder egentligt meget om det HTC havde gang i inden de sprang på design bølgen, hvor de lavede gode solide basis smartphones - og så er det jo perfekt at KAZAM kan tage over. Thunder2 modellen koster heller ikke alverden, og det vil sige, faktisk kun 1400,- kroner for en Android smartphone, med 4G!

Mere KAZAM læsning her
ANNONCE
Del

Seneste nyt