Connery

Kato - Behind Closed Doors [Anmeldelse]

Måske skulle døren aldrig være åbnet?

2 ud af 6 stjerner
Label: Disco:Wax
Kunstner: Kato
Titel: Behind Closed Doors
Releasedato: 28. januar 2013
Kato - Behind Closed Doors [Anmeldelse]
Kato har atter haft gang i hjemmestudiet, men hvis du forventer skelsættende nye beats krydret med fantastiske vokalpræstationer fra upcoming sangerinder, så bliver du slemt skuffet.

Mest af alt, har Kato fået bikset en habil samling enkeltstående halbal-floorfillers sammen. Velkommen til Herning!

Intentionerne er god - især når man ser, hvem Kato har fået lokket med i studiet: Ida Corr, Snoop, U$O, Lina Rafn m.fl., men det er vel også en kunst, at få produceret noget man i bund og grund har hørt før - og som efterlader en med en følelse af skuffelse, negativ nysgerrighed og lige en smule skuffelse igen.

En skæring som "Let The Horns Play" har potentiale, men ender som en musikalsk udgave af Mads Thim. Godt nok er Snoop meget dominerende og teknisk dygtig, men det virker uforløst.

Der skal dog lyde ros til U$O på "Klapper Af Den". Han gør hvad han gør bedst, og skaber pladens skarpeste skæring, og er hovedårsagen bag de to stjerner jeg giver "Behind Closed Doors".

Tracklist: 

1. Danmark
2. I'm In Love
3. Let The Horns Play
4.  Let Yourself Be Beautiful
5. Never Let U Go
6. Alive
7. Bootycall
8. In Your Head
9. Behind Closed Doors
10. Klapper Af Den
11. Kato's Dream

Kære Kato.

Det ville virkelig klæde dig, hvis du forsøgte at finde noget, der minder om en rød tråd på et album. Dette udspil minder mest af alt om en mellemøstlig bazar med en god blanding af nyt, brugt og udefinerbart. Og hvad sker der lige for "Kato's Dream"?  
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce