Connery

Kashmir - ZITILITES

Stemningsfyldt og eksperimenterende rock fra et af vore nationalklenodier

Kashmir - ZITILITES
Kashmir - ZITILITES
Danske Kashmir, der altid har præsteret at forny sig selv og samtidig bibeholde en musikalsk standard ud over det sædvanlige, er nu tilbage med deres fjerde album, "ZITILITES".

Som sædvanlig er der stor spænding om albummet. Hvilken retning vil bandet nu tage? Vil de være i stand til at overgå sig selv efter monsterhitteren og gennembruddet "the Good Life", som bragte ikke mindre end 6 danske Grammyer hjem? Presset har uden tvivl været stort på drengene, og det kunne jo ikke forventes andet, end at connery.dk svarer på, hvorvidt Kashmir opfylder forventningerne. Det gør vi da også, og svaret er et rent og klingende "Hell yes!".

 &nbspSom forventet fornyr Kashmir sig på ny, og fans, der allerede har investeret i EP"en "Home Dead", der fulgte "the Good Life", har formodentligt gættet sig hen i retningen af den nye stil. Det er nemlig de meget stemningsfyldte og eksperimenterende elementer, der kyles ind i gruppens opskrift på en superplade denne gang. De traditionelle musikalske rammer er løsnet meget op, og musikken er derfor voldsomt personlig og ekstremt ærlig. Det er til stor del dette, der gør, at ZITILITES er så ufatteligt vellykket et album som det er. De typiske rockklichér som vi har fået i overflod fra
 &nbspAlbummet som helhed kræver en del tålmodighed, og som minimum ca. en 6-7 gennemlytninger, før man virkelig begynder at få fornemmelse for sangenes sjæl. Man skal lige vænne sig til den noget alternative stil. Dog har visse ting ikke ændret sig. Bl.a. Kasper Eistrups energi og indlevelse i musikken. Der bliver sunget med liv og sjæl, og det kan mærkes gennem hele albummet. Ingen tvivl om, at vi her har et album, der har krævet ligelige mængder sved og tårer under udarbejdelsen. Hvilket bringer os til temaerne. Albummets titel er en omskrivning af "city lights", og handler om oplevelsen af, ja, livet i storbyen. Hoveddelen af disse oplevelser kommer til udtryk gennem sange om svigt, brud med kærester og der bliver da også leveret en lussing til musikindustrien. Alt i alt meget dybe og personlige historier, som atter giver Kashmir mulighed for at spille med blødende hjerte og en øm sjæl.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce