Connery

Kan Zack Snyder bringe sig selv tilbage på toppen med animationsserien Twilight of the Gods?

Efteråret 2024 ligner en vinder for fans af voksenanimation. Vi har tredje sæson af Primes sjove fantasy-serie Vox Machina og den længe ventede anden sæson af Netflix-hittet Arcane på vej, men inden de to titler rammer skærmene, står vi over for Zack Snyder (og Netflix') næste store satsning: Twilight of the Gods.

Den nye animationsserie, der lander på Netflix den 19. september, tager os med ind i en blodig og brutal fortolkning af nordisk mytologi, hvor guder og mennesker clasher i et episke hævntogt. Spørgsmålet er – kan Snyder med sin karakteristiske stil og storslåede vision genfinde sit momentum og cementere sin plads på toppen af sit game?

ANNONCE
Er det dig der er inde i Pilou? Twilight of the Gods -  Netflix - Kan Zack Snyder bringe sig selv tilbage på toppen med animationsserien Twilight of the Gods? Er det dig der er inde i Pilou? Twilight of the Gods - Netflix

Hvis du har set bare en brøkdel af Snyder’s filmografi, så ved du, hvad du går ind til: Storslåede, intense scener med masser af action. Twilight of the Gods ser ud til at være skåret over samme formular. Allerede i åbningssekvensen (som du kan se i den eksklusive video her), bliver vi kastet direkte ind i en kamp, hvor Leif (Stuart Martin) og hans krigerbrud Sigrid (Sylvia Hoeks) står over for tordenguden Thors vrede (Pilou Asbæk). Snyder har aldrig været bleg for at omfavne vold og mørke i sine fortællinger - og den tendens fortsætter her i fuld flor.

Twilight of the Gods adskiller sig dog ved at være en animationsserie, og Snyder har udtalt, at dette valg har givet ham friheden til at være endnu mere kompromisløs i sin tilgang til både vold, eksplicit indhold og de mørke temaer, der gennemsyrer serien. "Nordisk mytologi i traditionel forstand er jo allerede voksenmateriale," forklarer Snyder. "Animationen giver os mulighed for at være fuldstændig ærlige i vores historiefortælling."

ANNONCE
Klip fra Twilight of the Gods
?si=UmZOB34qrJ8_fuYV
Twilight of the Gods -  Netflix - Kan Zack Snyder bringe sig selv tilbage på toppen med animationsserien Twilight of the Gods? Twilight of the Gods - Netflix

Hovedplottet i Twilight of the Gods kredser om Sigrid, en stålfast kriger, der på sin bryllupsdag får sin familie og landsby udslettet af gudernes hævn. Hendes historie, som skaberne har kaldt et hævntogt i det mytologiske Nordens mørke landskaber, sætter rammerne for de episke kampe, Snyder er kendt for. Sammen med sin mand, Leif, begiver hun sig ud på en blodig mission for retfærdighed mod Thor og andre guder.

Og her bliver det Snyder-klassisk: Selv midt i al kaosset handler historien ikke kun om hævn. Ifølge Deborah Snyder, en af seriens medproducenter, er det Sigrids valg at prioritere hævn over sit nye liv med Leif, der driver dramaet frem. Men samtidig bliver vi mindet om, at kærlighed og loyalitet stadig spiller en enorm rolle i Snyders fortælling. Leif kan simpelthen ikke lade sin elskede gå alene på denne farefulde mission, og deres bånd er lige så meget på spil som deres liv.

Serien stiller også med et imponerende cast, der spænder fra Pilou Asbæk som Thor til Paterson Joseph som Loki og John Noble som Odin. 

Så spørgsmålet melder sig: Er Twilight of the Gods Zack Snyders billet tilbage til toppen? Med et så stærkt cast, et episk univers og en fortælling, der dykker ned i nogle af hans mest ikoniske temaer som hævn, retfærdighed og episk kamp, er chancerne gode. Serien virker som en Snyder-fortælling i sin reneste form - oh i animationens verden giver det ham en frihed, vi ikke har set før.

Gør dig klar til at dykke ned i Twilight of the Gods på Netflix fra 19. september.

ANNONCE
Twilight of the Gods - Trailer
?si=J4J790NqzNKaoY7q
Del

Seneste nyt