Connery

Kan mænd gå med strik?

Her er tre gode råd til, hvordan du kan bruge striktrøjer til hverdag

Efterår er lig med blæst, røde næser og støvede farver. Mange mænd hopper i et par chelsea boots og en tung læderjakke. Men det der med en lækker ulden striktrøje er nok mest kvinderne, der tager til sig. Mænd fortsætter ofte med skjorte- eller T-shirt-looket, selvom årstiden er skiftet. Strik er dog både hot og hipt. Så her er Wagners tre gode råd til at bruge efterårets striktrøjer i hverdagen.

Se efterårets striktrøjer hos Wagner her

1. Det trendy look: Lad en turtleneck erstatte skjorten

En sweater med rullekrave er ikke nødvendigvis lig med en knastør akademiker med runde briller og grånet hår. Faktisk ses dén sweatermodel oftere i gadebilledet sammen med unge mænd og en kort læderjakke – og det ser både frisk, frækt og fashionabelt ud. Turtlenecken er klassisk og stilren, og den holder samtidig halsen lun i forkølelsens højsæson.

Mange irriteres over kraven, der ofte kradser eller sidder i vejen. Men hvis du vælger en god højhalset sweater i lækker kvalitet, er en rullekrave enormt behagelig – det er bare et spørgsmål om tilvænning. Og så sparer du endda tørklædet.

2. Det professionelle look: Hav en skjorte under en sweater

Det mere klassiske og enkle valg er en flot, ensfarvet og tætsiddende sweater i tyndt stof med diskret V-udskæring. Den kan man nemlig have over en skjorte, og det giver et super professionelt hverdagslook. Til de rigtig kolde dage er det også at foretrække, fordi du kan have en langærmet skjorte under og dermed flere lag tøj. Til lidt lunere dage kan du bruge en strikvest i stedet for en sweater – så har du kun skjorteærmerne på armene, mens vesten varmer bryst og mave.

3. Det casual look: Strikcardigan over en T-shirt

Hvis du sværger til T-shirt-looket, er det helt oplagt at smide en strikcardigan over. En cardigan med lynlås er det mere sporty look, som fungerer super både åbentstående og lukket. En cardigan med knaplukning kan både være enormt afslappet, men særligt de løsere pasformer giver faktisk din stil et ret markant twist, der skiller sig ud fra mængden.

HUSK! Sørg for at vælge strik af ordentlig kvalitet. Hvis du vil have en sweater eller en cardigan, kan du lige så godt vælge uld eller andre kvalitetsmaterialer. Så er du sikker på, at tøjet giver dig varmen og holder både formen, farven og kvaliteten i lang tid fremadrettet.

 
Del

Seneste nyt