Connery

Kan en bil gøres så ren, at selv ikke en hærdet kriminalefterforsker kan regne ud hvad der er sket i vognen?

Virker det? Et 60-punkts klargøringsprogram

Mange brugte biler bærer præg af en vis form for slid og brug, det er ligesom en af præmisserne, man må godtage, når man køber brugt bil. Eller hvad?

Danske Starmark har et ret omfattende klargøringsprogram, med hele 60-punkter, der skal gøre bilerne så "gode som nye", inden de ruller ud i butikkerne, for at stå til salg for den næste lykkelige ejer. 

For at sætte deres eget program i en seriøs test, har Starmark udsat tre identiske biler, for tre meget forskellige behandlinger - for derefter at give dem en omfattende rengøring. Herefter indkaldte de den erfarne kriminalefterforsker Jørgen Moos, der blandt andet har fundet afgørende spor, i sagen om Blekingegadebanden. Jørgens job var at gennemgå bilerne for spor, der kunne afsløre, hvad de egentlig havde været udsat for. 

ANNONCE

De tre vidt forskellige scenarier lyder således: En bil har haft besøg af en heavy metal koncert: Et bandt med langt headbanging-hår, skjorteløse overkroppe og musikinstrumenter, rockede ud i den første af bilerne. 

Bil nummer to var udsat for et mere alment gerningsøjeblik: En hed omgang kærlighed mellem mand og kvinde, på forsædet. Her tænker man, at det må være muligt at finde biologiske spor. 

Det sidste tilfælde er helt absurd. Bilen blev fyldt af to rejepillere - og en seriøs omgang rejer til pilning. Selvfølgelig MÅ efterforskeren kunne regne den ud. 

Men hvordan klarer han den egentlig? Se videoen herover, og bedøm selv hvor godt Starmark har klaret klargøringen. 

Klargøringen efter 60-punktslisten er udført på hver eneste brugt bil, der er Starmark-certificeret. Den første Starmark forretning i Danmark åbnede i 2001 i Vejle. Siden er der åbnet yderligere 3 afdelinger i hhv. Aalborg, Hørsholm og Ishøj.

ANNONCE
Del

Seneste nyt