Connery

Kan du lave sprøde spins? Et trickløbehjul gør hele forskellen

Kan du lave sprøde spins og flotte flips? Så ved du allerede, at et løbehjul ikke bare et et løbehjul. Du ved, at det kræver et godt trickløbehjul at kunne imponere venner og konkurrenter. 

Er du ny på to hjul? Du kommer hurtigt ud over rampen, når du sætter af med det rigtige udstyr under fødderne.

 

Skal du have nye bars til løbehjulet? Vælg udstyr som passer til dit setup

Er du en garvet løber på rampen, er det ikke noget problem for dig at vælge bars til løbehjul. Du kender dit trickløbehjul ned til mindste detalje, og derfor ved du også, om du har brug for T-bars eller Y-bars.

Hvilket setup kører du med? Der findes et stort udvalg af bars til løbehjul, og du kan derfor gøre dit trickløbehjul endnu mere personligt med lækre bars.

Customize dit trickløbehjul med solide bars

Bars skal være lavet i stærke materialer, så du kan føle dig tryg, mens du suser afsted. Foretrækker du stål, aluminium eller titanium? Det er materialer, som er eftertragtede at bruge, når du skal vælge bars til dit trickløbehjul.

Farven kan dog også have afgørende betydning.

Skal du ses på rampen? Sæt farve på dine spins

En ting er, at dit trickløbehjul skal være i god kvalitet. En anden ting er, at det også godt må se lækkert ud, når du laver tricks på det.

Er du træt af de klassiske farver som rød, blå og grøn? Du gør dit trickløbehjul endnu mere personligt, når du vælger bars i farver, som er customized til netop dit løbehjul. Tag i stedet et modigt valg og sæt smæk på farverne.

Skil dig ud på rampen

Det særlige ved et trickløbehjul er, at det ikke kun kan bruges til transport. Det er nemlig konstrueret sådan, at du kan lave tricks med det på skatebaner, gader, ramper og trapper.

Ved du, hvorfor et trickløbehjul skiller sig ud på rampen? Den største forskel på et trickløbehjul og et helt almindeligt løbehjul, som bruges til transport, ligger i opbygningen.

Derfor er dit trickløbehjul noget særligt

Et trickløbehjul er opbygget anderledes end et almindeligt løbehjul. 

Den afgørende forskel er nemlig, at et trickløbehjul kan holde til den vægtbelastning, det kræver at udføre dine tricks. Derfor skal du altid vælge et trickløbehjul, når du vil skille dig ud på rampen.

Dit setup skal passe til din stil - men du kan nemt skifte ud 

Uanset om du er nybegynder på to hjul eller ej, skal du have et setup, der passer til din stil. Men ligesom din tøjstil eller musiksmag kan ændre sig, kan din stil på et trickløbehjul også ændre sig, som du lærer nyt. 

Det er heldigvis nemt at justere dit trickløbehjul - eksempelvis med nye bars til dit løbehjul, så du hele tiden er godt kørende. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce