Connery

Kampagne for bryster i det offentlige rum

Vi vil hænge for 1 million kroner dejlige bryster op i det offentlige rum i Danmark. Desværre har vi ikke selv en million, men hvis vi står sammen kan drømmen blive til virkelighed!

Kampagne for bryster i det offentlige rum

Vi vil have for 1 million kroner flere nøgne bryster i det offentlige rum...

Vi her på Connery.dk synes nemlig at bryster er flotte og fantastiske. Derfor forstår vi ikke at, Pornofrit miljø og andre organisationer kæmper imod nøgne bryster i det offentlige rum. Bryster er smukke, og nøgne bryster på plakater er en hyldest til kvindekroppen, intet andet.

Bryster bør ikke mystificeres, og smukke bryster skal vises frem. Vi taler ikke om silikonefyldte babser eller vulgære hængepatter. Vi taler om ganske naturlige smukke bryster, som fortjener en plads ved dit lokale busstoppested.

Vil du være med til at gøre vores drøm til virkelighed, kan vi til gengæld love dig, at vi vil hænge nøgne bryster op i det ganske land til en værdi af 1 million kroner.

Sådan fungerer det

Vi sigter efter 50.000 medlemmer, som hver især donerer 20 kroner til kampagnen. Får vi kun 20.000 medlemmer bliver det 50 kroner. Hvis ikke vi kan samle 20.000 medlemmer, laver vi slet ikke en indsamling.

TILMELD DIG GRUPPEN PÅ FACEBOOK HERHvad sker der, hvis kun 5.000 personer ud af 50.000 donerer 20 kr.?


Så hænger vi for 5.000 x 20 kroner naturlige nøgne bryster op.

Hvordan foregår indsamlingen

Der bliver oprettet en konto specifikt til formålet, og når kampagnen er afsluttet, lukkes kontoen ned igen.

Hvem står for kampagnen?

Det gør JustWorks ApS, som ejer drengerøvsmagasinet www.connery.dk

I tager bare pengene ,og så hører vi aldrig fra jer igen?

For os er budskabet vigtigere end pengene, men vi ser også dette som en mulighed for at markedsføre vores drengerøvsmagasin www.connery.dk.

Vi har ikke til hensigt at score pengene selv, vi ønsker bare at skabe opmærksomhed omkring vores drengerøvs-projekt. Desuden ønsker vi ikke at blive dømt for bedrageri eller lignende, og vi er ganske nemme at finde og komme i kontakt med.

TILMELD DIG GRUPPEN PÅ FACEBOOK HER

Ønsker du yderligere information, kan du kontakte

redaktionen@connery.dk

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Jakob Neua Jakob Neua

Følg på:

Forhenværende chefredaktør, og en af grundlæggerne af Connery.dk - Med en syg humor, skøre ideér og andet godt fra hoften er Jakobs ultimative mål, at komme til at leve af at drikke sjusser. 

2015: Jakob lever nu af at drikke sjusser!

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt