Connery

Kaleidoscope: Ny heist-serie skal ses i tilfældig rækkefølge

Gianlcarlo Esposito har hovedrollen i ny Netflix-serie hvor du selv stykker ledetråde sammen

Er du vild med krimigåder, eller bare gåder generelt? Så kan du glæde dig til Netflix's nye antologi-serie.

Kaleidoscope hedder serien, hvis plot er baseret på "potentielt virkelige hændelser".

Under orkanen Sandy i 2012 forsvandt 70 milliarder dollars i obligationer, formentligt ved at blive skyllet væk.

Men hvad hvis det rent faktisk var et udspekuleret røveri, og nogen slap væk med 70 milliarder dollars? Det er det, som er plottet i Kaleidoscope. (Kaleidoscope er det nye navn på projektet, der tidligere hed Jigsaw)

Men der er endnu et twist, og hold nu fast. Modsat den traditionelle opbygning, hvor man ser episoder kronologisk, altså 1,2,3 osv. for at plottet skal give mening, vil episoderne i Kaleidoscope blive vist i tilfældig rækkefølge, for forskellige seere.

Hver enkelt episode har mange forskellige små ledetråde og handlinger, som kan kobles sammen med de andre episoder på kryds og tværs. Derfor vil man få en anden opfattelse af historien end andre, som har set episoderne i en anden rækkefølge.

Det vil sige, episoderne bliver opkaldt efter farver; f.eks; "Orange: 3 weeks before the heist", "Red: The morning after the heist" - Og de kommer hver især til at have sammenhæng med de andre episoder. Seriens fortælling spænder over 25 år, så det bliver spændende at se, om folk kan finde rundt i det!

Alle 8 episoder vil blive udgivet på én gang, så de kan binges, men afspilningsrækkefølgen vil altså være forskellige fra seer til seer, og alle vil så slutte af med finaleepisoden "White:The Heist", hvor man så får afsløret, om de observationer man har gjort sig undervejs, er rigtige.

Hovedrollen , den udspekulerede og karrierekriminelle 'Leo Pap' spilles af danskfødte Giancarlo Esposito, som nok er mest kendt for sin rolle som 'Gus Fring' i 'Breaking Bad'

Det er et ret kringlet, men meget interessant koncept, og forhåbentligt holder det vand, når Kaleidoscope udkommer på Netflix 1. Januar 2023

Kom bag om kulisserne i Kaleidoscope i videoen herunder:

ANNONCE
Kaleidoscope forklaret
Del

Seneste nyt