Connery

Kaffekrus to go og kaffebønner online

Jeg er for nyligt blevet kaffedrikker... Se mit udstyr nederst!

Super fed Kaffekop to go med termo fra Planetary Design - Kaffekrus to go og kaffebønner online Super fed Kaffekop to go med termo fra Planetary Design
Jeg har aldrig været voldsom vild med kaffe, men efter at have bedøvet mine smagsløg i et par årtier med alkohol, er jeg blevet vild med den mørke væske. - Eller så var det fordi en god kammerat gav mig en Saeco kaffebrygger med vandtank, kaffekværn og sådan en halløj til at varme mælk - at interessen dukkede op.

Nevertheless, så er jeg kommet i gang med at drikke kaffe, dog med mælk, men alligevel nok til at svigerfar, som er kaffeimportør, klapper en lille smule i sine små hænder. Han har forsøgt med alle midler i næsten 10 år. Men jeg har vist mig, som den håbløse svigersøn igen og igen.

Med kaffe følger ansvar

... eller det er i hvert fald nærmest en religion, det dér med kaffe, har jeg fundet ud af. Hvilken kaffe man køber, hvordan man brygger og så videre og så videre.

Hermed er der altså skudt i gang på en tråd, med gode råd til kaffeindkøb, bønner, vaner og udstyr! - Jeg er sikker på I drikker andet end cola og pilsnere derude?
ANNONCE
Mine foretrukne kaffebønner (fra Svigerfar)
- India Monsoon Malabar
- Royal Blend 

"Hardware" udstyr

Stempelkande med termo fra Planetary design

Kaffekop to go / til bilen fra Planetary design

Saeco maskine med indbygget kværn til at lave en hurtig kop eller espresso

OBH Kaffekværn når der skal laves stempelkande til gæsterne

....Hvad brygger du med?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce