Connery

Kaffe gør indtog i cocktail-universet: Opskrift på E-Tonic Botanical Twist

Espresso møder tonic!

Under Corona-epidemien har man været nødt til at være kreativ med at formidle sine produkter og budskaber, og en af de helt store trends for tiden er virtuelle møder, events og webinars.

Vi fik tidligere på måneden mulighed for at være med til et Lavazza-event, hvor man kom ind under huden på kaffebranchen i forhold til smagsmuligheder, forskelle i smag alt efter høsttidspunkter, kaffens muligheder på globalt plan og meget mere.

En af de mest interessante aspekter vart deres version af en cocktail med kaffe - normalt kender vi jo mest af alt bedst til Irish Coffee eller Espresso Martini, men kaffe er ved at vinde indpas i cocktail-universet.

Og det ville Lavazza gerne demonsttere med en særlig kreation - E-Tonic Botanical Twist.

En dyb, aromatisk og boblende kaffecocktail med masser af krydderier og friskhed.

Vi har lokket opskriften ud af Lavazza og du kan læse den herunder:

ANNONCE
E-Tonic Botanical Twist

Ingredienser:

30 ml espresso (eksempelvis brygget på Lavazza Espresso Italiano)

100 ml Indian Tonic

20 ml gin

10 ml sukkersirup

2 stykker frisk ingefær

12 enebær

4 kardemommekapsler

4 nelliker

1 kanelstang

1 skive citronskal 

Fremgangsmåde:

Brug en Mokapot til at brygge din espresso - i kammeret øverst, hvor kaffen pibler op under tilberedning lægger du krydderierne, som du har knust let i en morter.

Sæt kaffen over og lad kaffen få en lille infusion af krydderierne - i mellemtiden hælder du sirup, gin og tonic i et højt glas. Rør rundt og tilsæt isterninger. 

Top drinken af med 30 ml krydderi-infused kaffe (brug en lille si til at sortere krydderi-resterne væk). 

Afslut drinken med et par skiver ingefær i glasset. 

ANNONCE
Foto: Lavazza - Kaffe gør indtog i cocktail-universet: Opskrift på E-Tonic Botanical Twist Foto: Lavazza
Del

Seneste nyt