Connery

Kærlighedsspam, Nathan Drake og E3 rygter

Er bare nogle af ugens mange nyheder

Det er OneTake som du kender – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen der er gået. I denne udgave af OneTake er Mads på besøg som vikar, det har han været tidligere, så ingen grund til bekymring. Der har været finale i Champions League og i den forbindelse blev verdenmesterskaberne i Pro Evolution Soccer afviklet. Vi har spurgt danske August Rosenmeier, som tidligere har været verdensmester i FIFA, om han ville være lige så god til spillet - hør hvad han havde at sige.

Ugens Blog: Spil skaber venskab

Fallout 4 er blevet annonceret og vi taler lidt om hvad der gør netop denne spilserie til noget særligt og om det bliver en konkurrent til Mad Max.

Se mere: Om Mad Max

Til Oktober får vi Nathan Drake Collection, som er tre Uncharted spil - tidligere udgivet på PS3, nu på PS4. Så har vi ngoet at lave mens vi venter på Uncharted 4, men der mangler et spil i Nathan samlingen?

Læs mere: Om Nathan Drake

Vi beskæftiger os også lidt med E3 og rygter om hvilke spil vi vil få annonceringer på. Hvad får vi at se? Mafia 3? Dishonored 2? og hvad håber værterne på? Her vil vi naturligvis gerne høre hvad du glæder dig til?

Læs mere: Om Dark Souls 3

Som altid forholder vi os til nogle af alle de kommentarer, der er kommet fra jer, der ser med. I denne uge handler det om Windows 10, Game Boy, men også om #PixelArmy, der med stor succes harhar spredt kærlighedsspam i den forgangne uge og nu gør vi det igen , men hvem er den heldige, der skal modtage kærlighed? Ugens udgivelser: Heroes of the Storm, Hitman Sniper og det meget omtalte Hatred. Desuden er der også kommet et spil med skærmtrolden Hugo og fodboldspilleren Ronaldo - det involverer et skateboard og minder en del om et andet dansk spil

Se mere: Heroes of The Storm

Som altid har vi den Røde Kuffert som i denne uge indeholder et vigtigt element til sommervarmen og en lille opfordring til at se programmet helt færdigt :) God fornøjelse...

ANNONCE
Del

Seneste nyt