Connery

Kæmpe Avengers-nyhed: Robert Downey Jr. vender officielt tilbage til MCU!

Downey Jr. vender tilbage som Doctor Doom i to Avengers-film!

Vender MCU tilbage til sin storhedstid?

Robert Downey Jr. skal spille den ikoniske Fantastic Four-skurk Doctor Doom i de kommende filmene "Avengers: Doomsday", som har premiere i maj 2026, og "Avengers: Secret Wars", som lanceres i maj 2027.

Kevin Feige har også officielt bekræftet, at Russo-brødrene skal instruere disse to Avengers-film.

Downey, som blev en af verdens største filmstjerner efter at have startet Marvel Cinematic Universe med "Iron Man" i 2008, spillede en nøglerolle i at gøre MCU til den mest indbringende filmfranchise nogensinde. SPOILERS i næste afsnit!

Han trak sig tilbage fra rollen som Tony Stark/Iron Man efter "Avengers: Endgame" i 2019, hvor hans karakter døde for at redde universet. Marvel har siden haft svært ved at finde en protagonist, der kan udfylde tomrummet efter Downey, hvilket gør lørdagens annoncering ekstra betydningsfuld.

Ved en næsten ceremoniel afsløring trådte omkring to dusin mænd iført olivengrønne kapper og metalmasker, der lignede Doctor Dooms, op på scenen sammen med Feige og Russo-brødrene.

"Hvis vi skal bringe Victor Von Doom til skærmen – han er en af de mest komplekse karakterer i hele tegneserieverdenen… dette er potentielt en af de mest underholdende karakterer i hele fiktionen," sagde Joe Russo. "Hvis vi skal gøre dette… så har vi brug for den bedste skuespiller i verden."

Publikum, som allerede sad på kanten af sæderne, blev ikke skuffet, da en maskeret mand i grøn dragt trådte frem og afslørede sig selv: Downey Jr.

Tidligere på aftenen blev Russo-brødrene introduceret som instruktører for de nye Avengers-film, som de også vil producere. "De fire film var utrolige," sagde Anthony Russo efter en montage af deres tidligere film. "Det efterlod os følelsesmæssigt udmattede. I tiden siden har Joe og jeg gennem en særlig historie set en mulig vej fremad med jer alle." Joe Russo fortsatte: "Det er den største historie, som Marvel Comics nogensinde har fortalt, det er den første tegneserie, jeg læste som barn, der fik mig til at forelske mig i tegneserier. Det er grunden til, at Ant og jeg står her. Og jeg tror, I alle kender navnet på den." Avengers: Secret Wars titlen blinkede på skærmen.

Stephen McFeely, som har skrevet Russo-brødrenes Marvel-film sammen med Christopher Markus, skal skrive de nye Avengers-film. Russo-brødrene har længe sagt, at Secret Wars – en serie fra 1980'erne – var deres drømmeprojekt. I Secret Wars bliver Marvels helte og skurke transporteret til en planet kaldet Battle World af en mægtig skabning kendt som The Beyonder, hvor de skal kæmpe mod hinanden.

Denne nyhed markerer en kreativ forvandling for den nye titel "Avengers: Doomsday", som vil komme før Secret Wars og fungere som Avengers 5.

Feige annoncerede en anden Avengers 5 for to år siden i Hall H som "Avengers: The Kang Dynasty". Den skulle have haft Jonathan Majors som den tidsrejsende skurk Kang, men i december blev Majors fundet skyldig i chikane og overfald af en tidligere kæreste af en jury i New York.

Dette førte til, at Marvel skar båndene til skuespilleren og nødvendigheden af en total overhaling af filmen.

Mon vi kommer tilbage på rette spor nu?

ANNONCE
Del

Seneste nyt