Connery

KA YO åbner high-end outdoor butik i Danmark

Tjek det ud, hvis du vil have grej, man ikke ellers finder i danske butikker

Den hurtigt voksende high-end sports- og outdoorbutik KA YO fra Stockholm bringer nu deres unikke detailkoncept til København i samarbejde med RICH & HANC.

KA YO forhandler et nøje udvalgt sortiment af Outdoor-brands som Arc’teryx, Salomon og Oakley, japanske specialister inden for outdoor som Snow Peak, Goldwin og Nanga, samt progressive skandinaviske mærker som Pas Normal Studios, UNNA og Klättermusen. Butikken vil desuden forhandle deres egen KA YO tøjlinje.

KA YO CPH åbner dørene på Larsbjørnsstræde 26 den 9. august, samtidig med Københavns Modeuge. Siden lanceringen i 2021 er den svenske high-end sportsbutik KA YO hurtigt blevet et populært valg for forbrugere på udkig efter holdbart, bæredygtigt tøj og udstyr til outdoor-, løbe- og trailoplevelser til både mænd og kvinder.

"KA YO er et rum for de nysgerrige og fremsynede til at finde deres udstyr. Vi tror på at skabe en meningsfuld og inspirerende oplevelse, der harmonerer med de emotionelle værdier af high-end sportstøj og træningsudstyr. Vi valgte København som en af vores første europæiske lokationer, da byen er blevet en international destination, hvor stil og funktionalitet virkelig går op i en højere enhed", siger CEO og medstifter Marc Nylander.

Den nye butik er placeret på Larsbjørnsstræde 26 i samarbejde med RICH & HANC i deres butikslokaler centralt beliggende i det hyggelige latinerkvarter 'Pisserenden' i hjertet af København. Butikken vil fremvise et udvalg af KA YO's mest eftertragtede mærker samt en unik butiksinstallation af den multitalentfulde installationskunstner Formbark.

KA YO CPH åbner den 9. august på Larsbjørnsstræde 26, København

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce