Connery

Justin Roiland er blevet frikendt fra voldsanklager

Rick and Morty-medskaberen meddeler, at han er klar til at genoptage sit kreative arbejde

Tilbage i januar 2023 'forsvandt' Justin Roiland fra sociale medier, og nogenlunde samtidig annoncerede den amerikanske kanal Adult Swim, at den populære animationsserie Rick and Morty ville fortsætte, men uden Justin Roiland, som en af seriens bærende kræfter og vigtige stemmeskuespillere. 

Roiland fratrådte i samme ombæring også sin position i spilvirksomheden Squanch Games, som han var medstifter på tilbage i 2016. 

Grunden til Roilands fratræden fra de forskellige projekter, var en igangværende retssag, hvor Roiland var anklaget for vold i hjemmet og frihedsberøvelse, af en ekskæreste - hændelser der skulle være hændt i 2020. 

Nu er sagen afsluttet. Orange Countys distriktsadvokat-kontor har afvist alle anklager mod Justin Roiland, i mangel på beviser der kunne hæve anklagerne over reasonable doubt.

Justin Roiland er nu tilbage på sociale medier, og har via Twitter udgivet en udtalelse om sagen. 

Med overskriften 'Retfærdighed', fortæller Roiland, at han altid har vidst at han var uskyldig, og fortsætter med at udtrykke sin ærgrelse over, at så mange mennesker har været meget hurtige til at dømme ham, baseret udelukkende på ord fra en bitter eks, uden at kende de bagvedliggende fakta. 

Han siger også at det er skamfuldt, at det er lykkedes folk at få ham 'cancelled', uden at være dømt. 

Hvad Justin Roilands frifindelse betyder for Rick and Morty og andre projekter, bliver spændende at se. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce