Connery

Justice League: Snyder Cut - 5 ting du skal vide

Zack Snyder's Justice League er en helt ny forestilling af superheltefilmen

Hvad er Snyder Cut?

Da Justice League fik premiere i 2017, var det ikke den endelige version, som den oprindelige instruktør havde forestillet sig. 

Zack Snyder der startede projektet, blev ramt af en personlig tragedie midt under optagelserne, da hans datter tog sit eget liv. Zack Snyder fik af forståelige årsager orlov, og Warner Bros/DC tog fat i instruktøren Joss Whedon ind, til at gøre filmen færdig. Whedon havde på tidspunktet været en stor medvirkende faktor til Marvels ekstremt populære filmunivers, og det lød for de fleste som en god udskiftning.

Det blev desværre ikke vekslet til god forretning for Justice League. Whedon delte ikke den samme vision for filmen som Zack Snyder, og den endelige biografversion af filmen - der i øvrigt blev dårligt modtaget af publikum, blev ikke den succes, som man havde håbet på. 

Fans begyndte stille og roligt, at efterspørge en film, baseret på den oprindelige instruktørs vision, og da efterspørgslen blev stor nok, fik Snyder lov til at gennemføre projektet - som en opgave til streamingtjenesten HBO Max.

ANNONCE
Justice League: Snyder Cut - 5 ting du skal vide

Justice League var oprindeligt to film

Der er standhaftige rygter om, at den kommende Justice League fra Snyders hånd, bliver en oplevelse på omkring fire timer. 

Det giver god mening, da det egentlig var meningen, at filmen skulle være delt op over to seperate udgivelser. Det var også meningen, at de to Justice League film, skulle samle meget mere op på de løse tråde fra Man of Steel, Batman v Superman, Wonder Woman og Suicide Squad.

ANNONCE
Darkseid er den store skurk i den nye version af filmen Foto: HBO - Justice League: Snyder Cut - 5 ting du skal vide Darkseid er den store skurk i den nye version af filmen Foto: HBO

Filmen har en helt ny bad guy

Justice League Snyder Cut genbruger mange scener, men ekstremt meget uset indhold har også fundet vej til filmen, ligesom filmen har fået en komplet gennemgang af computereffekter. 

Her er det tydeligt, at der bliver et meget større fokus på DC skurken Darkseid, der i 2017-udgaven blev skubbet til side, til fordel for undersåtten Steppenwolf. Steppenwolf vil godt nok stadig have en rolle i den nye Justice League, men med et komplet nyt udseende og en omskrevet historie.

ANNONCE
Jared Letos nye Joker-look - Foto: HBO - Justice League: Snyder Cut - 5 ting du skal vide Jared Letos nye Joker-look - Foto: HBO

Jared Leto får en ny chance som Jokeren

Jared Leto havde håbet på at få et Heath Ledger moment i rollen som den nye joker, tilbage i Suicide Squad i 2016. Den film blev dog også udsat for en del løbende ændringer, og resultatet blev en film, med meget mindre joker, end Leto umiddelbart havde forestillet sig. Siden da har Joaquin Phoenix fået meget mere ros, for sin udgave af jokeren. 

Jared Leto får nu en ny chance i kraft af The Snyder Cut. I den seneste trailer optræder JAred Leto igen som Batmans værste fjende - men med et helt nyt og anderledes udtryk, end det han satte for dagen i Suicide Squad. Mon han kan løfte rollen til anderledes nye højder?

ANNONCE
Justice League: Snyder Cut - 5 ting du skal vide

Zack Snyder's Justice League får premiere i Danmark, på samme tid som USA.

I længere tid så det ud til, at den nye version af filmen, ikke ville blive tilgængelig i Danmark, på samme tid som USA. 

Sådan var det, fordi HBO Max er den amerikanske version af streamingtjenesten - og indtil nu har været en helt anden størrelse, end HBO Nordic, som vi kender herhjemme. 

Men da HBO i 2020 meldte ud, at alle deres internationale streamingtjeneste i løbet af 2021 bliver lavet om til HBO Max, var der lys i horisonten. Senest har HBO Nordic offentliggjort, at de - selvom de endnu ikke har skiftet navn - får mulighed for at dele premieren på den nye Justice League med deres amerikanske modstykke - og det betyder, at vi danskere også kan få lov at se Zack Snyder's Justice League den 18. marts 2021 - på HBO Nordic.

ANNONCE
Zack Snyder's Justice League - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce