Connery

Jupiter's Legacy er 'Ringenes Herre for superhelte-fans'

Beskrivelsen af tegneserien, kommer fra forfatteren selv.

Jupiter's Legacy er skabt af Mark Millar, og serien er netop blevet afsløret som ny serie-satsning på Netflix.

Mark Millar er en prominent tegneserie-forfatter, der blandt andet står bag Kick-Ass, Wanted og KingsMan, men som også har arbejdet på prominente Marvel og DC projekter som Civil War, Superman: Red Son og Old Man Logan. 

Efter en god karriere hos de etablerede superheltehuse, startede forfatteren sit eget univers Millarworld i 2004, hvor blandt andet heltene fra de filmatiserede Wanted, Kick-Ass og Kingsman hører hjemme. Det samme gør Jupiter's Legacy. Fortællingen, som forfatteren altså sammenligner med Lord of The Rings

ANNONCE
Netflix teaser Jupiter's Legacy

Hvad er Jupiter's Legacy?

Vi har at gøre med en tegneserie, der indtil videre består af 10 udgivelser. 

Historien er inspireret af tegneseriernes guldalder, perioden 1938-1956, hvor blandt andet Superman, Batman, Captain America og Wonder Woman stammer fra. 

Her udforskes en generationskonflikt mellem en gruppe ældre og yngre superhelte, der kæmper med et væld af forskellige issues - yderligere inspireret af romersk mytologi, Star Wars og King Kong..

Netflix har brug for superhelte

Streamingtjenesten Netflix, har et reelt behov for superhelte. De mistede rettighederne til at producere Marvel-indhold for år tilbage, og i mellemtiden er Disney+ ved at vokse til en seriøs konkurrent på streamingfronten, med Marvel-superheltene som en af de drivende kræfter. Derfor har NEtflix travlt med at afsøge nye muligheder for at væve superhelte ind i deres mix - og Millarworld er en oplagt mulighed - med Jupiter's Legacy som en god retningspind.

Netflix har netop teaset deres live-action version af Jupiter's Legacy, som i 8 afsnit får premiere den 7. maj 2021. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt