Connery

Julie – Asasara

Mainstream pop

1 ud af 6 stjerner
Det er vel snart blevet slået fast, at TV-showet "Popstars" kun fik skabt one-hit-wonders og så alligevel ikke, for Julie bliver ved med at kæmpe for at få en karriere i gang, men det synes ikke at lykkes synderligt godt for hende.
Julie – Asasara
I slutningen af januar 2007 udsendte Julie sit tredje album Asasara, og det er hun ikke sluppet helt heldigt fra. Umiddelbart er det grønlandske titelnummeret Asasara, som hun har skrevet sammen med sin far, det der bringer noget originalitet til albummet.
 
De resterende numre minder om en gang masseproduceret popnumre, krydret med et par enkelte ballader. Jo, den første single Take Me Away, er da ganske fangende, men noget mesterværk er det langt fra.
 
Man får den tanke at Julie bare er mødt op i studiet og derefter ladet sig kommandere rundt af komponister, producere og andet godtfolk. Der mangler kort sagt personlighed.
 
Selve musikken er som de foregående album, uden den store variation. Et decideret musikalsk højdepunkt er noget man må tænke sig til, for det er ikke det der præger albummet. Faktisk kan man, med undtagelse af titelnummeret, kun kalde det for en gang mainstream pop.
 
Der er ingen tvivl om at Julie har en smuk stemme, men desværre er det ikke nok til at redde albummet. Det virker ikke som om, at hendes stemme kommer til sin fulde ret, eller at hun for den sags skyld, er gået helhjertet ind i indspilningen af sangene.
 
 Track liste:
01.
Take Me Away
02. Time Traveller
03. When We Fall In Love
04. Someone Else's Dream
05. Not That Song
06. November December
07. I Rise Above
08. Ain't Giving Up
09. All I Ever Wanted
10. Tomorrow
11. Messing Up My Mind
12. If Trust Is Just A Word

 
Bonus Track: Asasara
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce