Connery

Julekalender - Afsnit 21

Dagens afsnit af Glædelig fucking jul! byder blandt andet på et hastigt referat og en mulig løsning på et af de mange problemer, vores helte fra bandet Klasse 3 bakser med.

21. DECEMBER

"Nazi-svin, nazi-svin, nazi-svin

FUCK AF!"


Vi nærmer os julen og dermed afslutningen, så lad os kort rekapitulere. Phony har sammen med Cola-Cola og legetøjsimperiet Fætter PR, lagt skumle planer for julen og Julemandens fremtid. En ny julemand - The Juleman - skal præsenteres på juleaftensdag og af uransagelige årsager, skal punkorkesteret Klasse 3 spille under festlighederne. Derfor bliver de for tiden stylet og musikalsk renskuret i en sådan grad, at ingen på nogen måde kan blive fornærmet over dem. Og hvor de i starten legede med fordi de var forblændet af stjernelivet og udsigten til at få budskabet om punken ud til masserne, så har de nu måttet sande, at de er bundet på hænder og fødder af kontrakten.

Samtidig kæmper de fire punkere med andre problemer. En uheldig misforståelse har ledt til, at Torben, Nøller og Morten for tiden bliver ignoreret grundigt af tre unge piger, som ellers havde vist deres interesse. Og de tre fyres totale uvidenhed om forholdet kønnene imellem er skyld i, at de ikke forlængst har gjort noget ved det. Bedre bliver det ikke af, at alle bandets medlemmer tilsyneladende går og gemmer på hemmeligheder, som er i skarp kontrast til punk og anarki. Hemmeligheder som langsomt bobler frem til overfladen.

Som tiden går, bliver det klart, at der skal anden suppe til bollerne. Der skal gøres noget. (Jeg kunne også sige andre boller på suppen, men en hurtig undersøgelse vil vise hvor blankt det ordsprog er: prøv du lige at smide en bolle ned i noget suppe og se om den rent faktisk bliver PÅ eller synker ned I.)

"Hej, Mette," sagde Bjarne ned i røret. Han stod uden for studiet og ringede fra en af Phonys telefoner. Han havde besluttet sig for, at der skulle ske noget, og han var manden som skulle få det til at ske.

"Øh, hej," sagde hun overrasket i den anden ende. Hun havde håbet på at een fra Klasse 3 ville ringe, men hun havde ikke regnet med det skulle være Bjarne.

"Jeg tænkte på," fortsatte han, "om ikke I tre havde lyst til at komme forbi Ungdomshytten i morgen og fejre solhverv?" Han fornemmede, at hun skulle til at stille et spørgsmål, så han skyndte sig videre: "Ja, det er i virkeligheden Morten og de andre som spørger, men de har pissetravlt i studiet, så derfor ringer jeg."

Hun tænkte ikke nærmere over hvorfor Bjarne ikke selv havde travlt i studiet og købte derfor historien. "Okay," sagde hun, "så ses vi i morgen." Hun vidste, at de to andre gerne ville og behøvede ikke spørge.

"Ja vi gør," svarede Bjarne og ringede af. Sådan skal det gøres, tænkte han og gik tilbage til studiet. Med mindre de tre andre fuckede det fuldstændigt op i morgen, skulle den vist være in da house. Så nu manglede de bare at finde ud af, hvordan Phony skulle snøres under koncerten og så var julen vist reddet. Problemet var bare, at det sandsynligvis krævede mere end en telefonopringning for at klare den.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce