Connery

Julekalender - afsnit 18

Klasse 3 skal styles, så de kan være helt klar til relanceringen af "The Juleman". Men vil de virkelig finde sig i, at man tager punken ud af dem og gør dem mainstream? Find svaret i dagens afsnit af punkjulekalenderen Glædelig fucking jul!

18. DECEMBER

"Anarki - fordi fordi!

Anarki - det ka" vi li"!"


Uden den store entusiasme var punkerne fra Klasse 3 endnu engang mødt op i studiet hos Phony. Efter lang diskussion var de nået frem til, at det var den eneste måde at få afsløret flere ting om konspirationen på. Desuden, måtte de indrømme, så trak udsigten til en plade også en del, og det kunne jo ikke vare længe, før de første numre var klar til at blive hørt. Eller det gik de i hvert fald ud fra. Men de kunne jo heller ikke vide, at PB konsekvent havde undgået at tænde for deres mikrofoner og lige nu febrilsk gik og ledte efter en anden løsning end at bruge bandets egen lyd.

Også hos Phony havde der været behov for at tænke nogle ting igennem. Det var fuldstændig udelukket at finde et nyt band, selvom det - var de blevet enige om til mødet - måske havde været det bedste. Men Guyzone var på stor turné i Østen, det ene medlem af S.U.L.F.O. var indlagt med spiseforstyrrelse, og de fire piger fra Eye-Liner var blevet dødeligt uvenner over noget, den ene havde sagt om den andens kæreste, mens hun (den anden, ikke kæresten, som var en han) ikke var til stede. Konklusionen havde været, at Phony hang på Klasse 3, hvadenten de ville det eller ej.

Derfor var PB og Simon Funder også kravlet ned i studiet for at se, hvordan de fik sikkerhedsnåle, læder, hanekamme, anarkisttegn og 4/4 til at appelere til et bredt publikum. Mere præcist skulle der tages pressebilleder, så man havde indkaldt Niki Scottisch til at gøre noget ved bandet. Hvis hun ikke kunne, så var der ingen der kunne.

"Jeg vil starte med at fremhæve jeres in
Nogle timer senere lænede Niki Scottisch sig tilbage og betragtede stolt sit arbejde. Det var ikke så meget det, at hun havde fået fjernet alt det punkede, som på nogen måde kunne betragtes som fornærmende eller frastødende, hun var stolt over, men at hun havde gjort det, uden nogen af bandmedlemmerne havde lagt mærke til det.

Så fotografen knipsede løs, og alle var glade. Ikke mindst Klasse 3, der så deres plade vinke forude. Og forblændet af udsigten tænkte de ikke over, at deres stil nu var så popsmart, at den ville danne mode hos tidens trendy ungdom cirka en uge efter deres første store koncert. Lige så lidt som de i sidste ende var klar over, at det efter al sandsynlighed ikke ville være hits som "Fuck alle!" og "Anarki - fordi! fordi!", der ville vælte ud over masserne, men præfabrikeret pop med en svag antydning af noget rebelsk guitar. Spørgsmålet er, om de når at finde ud af det i tide?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce