Connery

Julegaver til mænd 2016

Mangler du inspiration til ønskesedlen? Look no further!

Har du også problemer med at remse en liste af sager op, når familien eller kæresten spørger hvad du ønsker dig til jul? Så er du ikke alene. Ikke at kunne finde på julegaveønsker er et ekstremt first world problem, men ikke desto mindre er det et problem. Derfor hjælper vi inspirationen lidt på vej, med en række herlige bud på, hvad der skal ind under juletræet i år. I hvert fald hvis du selv kunne bestemme. 

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Beoplay A1 Bluetooth Speaker

Hands down. B&O Play står for årets absolut bedste bærbare højttaler. Kombinationen af et lækkert holdbart design, et ekstremt godt lydbillede og en batteritid på over ti timer, gør A1 højttaleren til et produkt vi ikke kan lade være med at elske. 

Siden vi kiggede på modellen tilbage i april, er der kommet et endnu større udvalg af farver, og man kan frit vælge imellem aluminium, grafitgrå, mosgrøn eller rosa. 

Prisen lyder på 1.199,- kroner. 

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Star Wars: The Force Awakens Collectors Edition 3D

Juletid er nu officelt Star Wars tid, fra nu og i al evighed - takket være Disneys opkøb og udgivelsesplaner omkring LucasFilm. Hvis du er bare lidt glad for Star Wars, bør du ikke gå glip af samlerudgaven af sidste års blockbuster, der ud over filmen i normal og 3D version, også har fraklippede scener og har et væld af bonusmateriale, så som: Behind the Scenes, Star Wars væsener, Sound of the Galaxy dokumentar og meget meget mere. Kassen er også pyntet i lækker cover-art og helt ærligt: Det eneste der får os ud og købe fysiske diske i denne tid, er ekstramateriale og lækker cover-art. 

Prisen lyder på omkring 199,- på diverse webshops. Du kan finde en detaljeret liste over alt ekstraindhold på StarWars.com

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Lenovo Yoga Book

En af årets fedeste gadgets er Yoga Book, der er en snedig lille produktivitets-tablet. Det er ikke helt en computer, men alligevel en del mere end en regulær tablet. Et af de helt store træk på Yoga Book er Halo keyboardet, der dublerer som intelligent touch-keyboard og tegnebræt/notesblok. 

Book har en vægt på 690 gram, en 10.1-tommer IPS FHD skærm, Dolby Atmos lyd og 64GB hukommelse. Derudover er Yoga book udstyret med Intel® Atom™ X5 processor med 4GB hukommelse.

Mere om Yoga Book her. 


Yoga Book Android WiFi har en vejledende pris fra ca. 3700 kr. inkl. moms

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Adidas Z.N.E Travel hættetrøje

Selv om man er brugt og træt efter en tur i fitness-centret, er det okay at se godt ud i påklædningen. Adidas nye jakketrøje i Athletics-serien er mega komfortabel og ret cool at se på. Den er bestemt på ønskesedlen.

Spottet til 999,- kroner på adidas.dk

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Playstation 4 Pro 

Julen er en herlig højtid for gamere - der er masser af vilde spil der bliver udgivet, og af og til har vi også nye konsoller i pakken. I år trapper PlayStation deres game op med en Pro-udgave af PS4, der med mere processorkraft nu understøtter spil i 4K og HDR. Det er en lækker maskine - men den giver bedst mening hvis du allerede har opgraderet dit tv til en 4K model. 

Prisen lyder på 3.199,- kroner for versionen med 1TB harddisk. 

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Floating Grip - enkelt og genialt vægophæng til din konsol. 

Floating Grip er et produkt der er udtænkt og udført af en dansk kvinde, der manglede en elegent løsning til at rydde lidt op i hjemmets gamingsetup - ved hjælp af et simpeltsystem med et par aluminums-studs og kraftige snore, er Floating Grip i dag en af de absolut bedste vægmonteringskits til både din PlayStation og din Xbox. 

Et kit koster 249,- kroner og forhandles blandt andet i Bilka og på Floatinggrip.dk

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Under Armour SpeedForm Slingride

Januar er tættere på end vi ønsker - og så er det på tide at slynge julegrisen af kroppen igen. Løbeturen er det letteste middel - og så det der med ikke at blive ved med at spise. 

SpeedForm fører dig både stilsikkert og teknisk godt igennem den mission. 

1200,- kroner ved UnderArmour.com

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Huawei Mate 9 Pro

Er din gamle telefon begyndt at halte lidt? Måske på tide at skifte den ud. Huaweis Mate 9 Pro kommer i handlen den 20. december, og er et powerhouse af en Android telefon. 

Den har et fantastisk dual-lens kamera, 8-kernet processor og en høj kvalitet af produktdesign. Læs testen her. 

Pris: 5999,- kroner. 

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Stance Atheltic Socks - med Star Wars print!

Når vi mænd rammer en bestemt alder, er der en gave der bare altid dukker op (især hvis vi ikke skriver ønskeseddel) SOKKER. 

Men, man kan lige så godt komme de ti bilka-sokker i forkøbet, og så ønske sig et par fede funktionelle sokker - som for eksempel dem fra Stance - god slidstyrke, og kommer i et virvar af farver og print - også nogen, til dem der ikke lige er nede med Star Wars. 

Pris: Fra 85,- kroner og op. Stance.com

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Overwatch: Origins Edition

Står du og mangler et kompetativt spil til enten pc eller din konsol? Hvorfor ikke gå efter årets bedste af slagsen? Owerwatch blev kåret til årets spil ved internationale Game Awards 2016. Stop med at tænke - bare køb det, og nyd det fantastiske spil. 

Spottet til 266,- ved CDON.com

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Klassisk old-school pyjamas fra Ambassador 1867

Juleferie betyder hyggetid - og nogen gange betyder det en hel dag, hvor m an bare sumper rundt derhjemme, uden at skulle tage stilling til resten af verden. For nogen er det en invitation til at løbe rundt i underbukserne - men gør det lidt mere komfortabelt for dig selv og omverdenen, med en lækker stribet pyjamas?

Sættet er løstsiddende og behageligt - og buksen er selvfølgelig med elastik. Med det her i hus, mangler du faktisk bare en lækker lille nathue med kvast. Don't. 

Prisen for sådan et sæt lyder på 600,- kroner - og du kan spotte nærmeste forhandler ved Ambassador1867.com

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Logitech G213 Prodigy RGB-tastatur

G213 Prodigy tastaturet er designet til gamere på alle niveauer og har et slankt, spildsikkert design, der er behageligt og holdbart. En integreret håndledsstøtte og justerbare fødder giver dig mulighed for at indstille tastaturet til den ideelle position, så det føles behageligt. G213 Prodigy tastaturet har fem RGB belysningszoner, der kan personliggøres ud fra et spektrum på op til 16,8 millioner farver.

Hele Logitechs nye gamerserie er gennemtænkt design til entry-level priser. Det er herligt. 

699,- kroner

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016
Julegaver til mænd 2016
Julegaver til mænd 2016

Panasonic UB900 4K Blu-ray afspiller

Har du fået opgraderet dit tv til 4K OG udtømt Netflix for fornuftigt Ultra HD indhold? Well, så er det måske på tide at få fat i en ordentligt afspiller. 

4K afspilleren fra Panasonic er alt du skal bruge for at kunne afspille de nye violette 4K skiver de sælger nede i butikken. 

Afspilleren er set til 4.869,- kroner - men mon ikke man kan være heldig at opstøve et godt tilbud et sted? 

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016
Julegaver til mænd 2016

LEGO Speed Champions Ford GT og Ford GT40 1966

LEGO er ved at have en del små Ford modeller i deres sortiment, og når vi nu har indset, at vi ikke lige får fingrene i en rigtig Ford GT40 fra 1966, så må vi jo tage til takke med en lille model. Vi elsker LEGO. 

Sættet kommer til at koste knap 300,- kroner. 

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Sony MDR-1000X trådløse støjreducerende hovedtelefoner

Et par af årets bedste støjreducerende hovedtelefoner. 1000X er de første hovedtelefoner med indbygget DSEE HX™, som opskalerer komprimeret musik fra enhver kilde til en kvalitet så tæt på Hi-Resolution Audio som overhovedet muligt – også når musikken streames trådløst. Og med en batterilevetid på hele 20 timer behøver du ikke frygte at løbe tør for strøm – 1000X klarer selv de længste flyveture på en enkelt opladning.

Pris 3300,- kroner

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

BaByLiss Beard Designer skægtrimmer

En skægtrimmer med elektronisk længdejustering?! Seriøst, hvad mere skal du vide? (Hvis du skal vide mere, kan du læse hvad vi synes om den, her.)

At du kan købe den til skægget i dit liv ovre ved Elgiganten?

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016
Julegaver til mænd 2016
Julegaver til mænd 2016
Julegaver til mænd 2016

Barberingsprodukter fra Crabtree & Evelyn

Sværger du til et tætbarberet ansigt? Hvorfor så ikke skifte de generiske Gille***-produkter ud med noget, der er en anelse bedre?

Crabtree & Evelyn har fremtryllet en serie, der hører hjemme på et velassoteret badeværelse - tag nu bare den klassiske barberingssæbe, der severes i en teak-træ skål? Og helt i julens ånd er parfumeret med myrra? Luksus. 

Priser fra 250,- på CrabtreeEvelyn.com

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Swiss Tool Spirit X

Victorinox er et mærke der i den grad omfavner en lang række af produkter, der passer til 'manden der har alt'. En oplagt gaveidé, der tager skridtet en anelse videre end schweizerkniven, er Tool X. Det super robuste multitool har 27 forskellige funktioner og er yderst slidstærk. 

Værktøjet indeholder en træsav, fil, metalsav, bidetang, skruetrækker, saks, lineal, multitang og øloplukker for blot at nævne nogle få af funktionerne.

Pris 1159 kroner.

ANNONCE
Julegaver til mænd 2016

Oakley Prizm Inferno - Skibriller med indbygget varme!

En del af os er begyndt at geare op til skiferien, og selvom man har det mest basale gear på plads, er der altid plads til opgraderinger. 

En rigtig lækker opgradering, der hamonerer med livssætningen 'Aldrig gå ned på udstyr', falder Oakleys nye skibrille ind under. Prizm Inferno har nemlig indbygget teknologi med opvarmede linser, der forebygger dugdannelse under brug. 

Man tænder for inferno-varmeren på siden af brillen, og den sørger så for at varme linsen op til 30 grader i løbet af 180 sekunder. 

Prizm Inferno kan fås online på oakley.com og hos udvalgte Oakley-forhandlere over hele landet - vejl udsalgspris: 2.410 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt